Materializarea pasiunii, preciziei și perfecțiunii în 2017

 

Anul 2017 a fost cel al 100-ei aniversări a celui mai important eveniment pentru industria de ceasuri și bijuterii din lume. În acest an important Baselworld și-a reafirmat încă o dată statutul de scenă de spectacol la nivel mondial, în care creme de la creme a marcilor globale precum BUBEN & ZORWEG își prezintă noile colecții și semnalează începutul unui nou ciclu de stabilire a tendințelor.


B&Z_Luxury Safe_Guardian_Macassar_front_open

În timpul expoziției de opt zile, standul lui BUBEN & ZORWEG a rămas punctul de atracție al cumpărătorilor, care au fost din nou dornici să descopere în ce moduri noi și creative marca germană a reușit să materializeze pasiunea, precizia și perfecțiunea.


B&Z_Luxury_Safe_Galaxy_Deluxe_Macassar_closed_top

Prin prezentarea permanentă a inovării prin cele mai noi colecții, piesele principale ale lui BUBEN & ZORWEG stabilesc din ce în ce mai mult ritmul industriei în ceea ce privește siguranța, designul rafinat și execuția perfectă.


B&Z_Luxury_Safe_Galaxy_Deluxe_Macassar_front_open

Noul Illusion - un joc cu simțurile voastre

Deși vizitatorii au umplut permanent fiecare colț al standului, noul Illusion a atras atenția tuturor. Prezentat ca o alternativă practică la siguranța convențională completă, noul Illusion aduce o soluție de securitate fascinant de simplă pentru birou, cameră sau dormitor. Deblocat printr-o amprentă digitală sau un cip cu transponder, seiful de 40 kg de oțel a surprins toată lumea prin ridicarea conținutului elegant.


B&Z_Luxury_Safe_Galaxy_Deluxe_Macassar_side_open

Chiar lângă Illusion, Grande Illusion a prezentat toate posibilitățile acestui concept creativ, posibil atunci când cineva acordă multă libertate echipei de design BUBEN & ZORWEG. Aproape triplând capacitatea de stocare a lui Illusion mai mic, Grand Illusion ridică conținutul său dintr-o coloană în formă acoperită cu măiestrie, din piele fină și Alcantara, încoronată de un opțional Fine Timepiece cu un mecanism cu semnătura BUBEN & ZORWEG. O creație asemănătoare cu o sculptură care își trage inspirația direct de la faimosul turn cu orologiu din Dubai.


B&Z_Luxury_Safe_Grande_Illusion_Deluxe_detail_drawer

O viziune a perfecțiunii

Mulți colecționari serioși de ceasuri, care vizitează standul BUBEN & ZORWEG în fiecare an, au ajuns să aștepte neașteptatul, iar în acest an acesta a fost noul Solitaire Vision care le-a atras atenția deplină. Protejat de un geam spion antiglonț care permite o vedere interioară imediat ce sistemul de iluminare sofisticat cu LED-uri este activat, integrarea suplimentară a 46 Time MoversR, a unui Fine Timepiece cu indicație World Time și un eșapament Tourbillon, un seif SI-60, un humidor , un modul bar și un sistem Hi-Fi integrat au contribuit la succesul general al acestei capodopere printre vizitatori.


B&Z_Luxury_Safe_Grande_Illusion_Deluxe_side_open

Cu accent pe securitate

The Guardian Safe și Galaxy Deluxe se numără printre numeroasele noi creații care demonstrează preocuparea companiei BUBEN & ZORWEG pentru dezvoltarea de seifuri care sunt obiecte frumos proiectate și care să respecte în același timp specificațiile de siguranță necesare pentru a vă proteja posesiunile cele mai prețioase.


B&Z_Luxury_Safe_Illusion_detail_open

Și dacă Galaxy Deluxe a reprezentat o îmbunătățire clară a liniei de siguranță Galaxy existente, prin includerea unui mecanism de semnătură BUBEN & ZORWEG și prin suprafețe superioare lucioase și mate, noul Guardian Safe a creat o impresie complet nouă, care rămâne conformă cu codurile de design ale mărcii.


B&Z_Object_of_Time_Solitaire_Vision_Clock_Detail

Noile linii și forme au acum un sistem de siguranță SI-40, ascuns de o ușă de sticlă cu oglindă cu două căi, realizată din sticlă de siguranță de 8 mm, capabilă să integreze până la 12 Time MoversR.


B&Z_Object_of_Time_Solitaire_Vision_Detail_Safe

Pe parcursul a 8 zile întregi, Baselworld a fost fără îndoială locul de a experimenta lansarea de inovații și capodopere de trendsetting. Pasiunea din spatele spiritului inovator care distinge fiecare creație BUBEN & ZORWEG a fost astfel reafirmată și va antrena, fără îndoială, brandul de lux german cu o vitalitate reînnoită.


B&Z_Object_of_Time_Solitaire_Vision_front_open

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații despre produsele firmei Buben&Zorweg, inclusiv unele legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firme elvețiene de prestigiu, precum A. Lange & Soehne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Harry Winston, Roger Dubuis, IWC, Hysek, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor produselor realizate de acestea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 28.07.17. Modificat: 28.07.17.
Copyright © 2017 by Galt orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București