PENTRU ÎMPĂTIMIȚI

 

Orologeria GALT vă oferă

 

A. Lange & Söhne - Lange 1

 

la un preț special

 

În epoca în care Germania era împărțită după cel de Al Doilea Război Mondial, domnul Walter Lange nu a renunțat niciodată la visul potrivit căruia, într-o bună zi, semnatura lui A. Lange & Söhne va fi din nou prezentă. În 1990, viziunea sa a devenit realitate prin reîncorporarea fabricii. În 1994, după patru ani de dezvoltare, primele patru ceasuri Lange au fost prezentate publicului la palatul rezidențial din Dresda. Unul dintre ele a fost LANGE 1, care a devenit de atunci imaginea mărcii A. Lange & Söhne.

LANGE 1 întruchipează cunoștințele și abilitățile mai multor generatii de ceasornicari din orasul german Dresda de la începutul secolului al XIX-lea. Caracteristica sa cea mai evidenta, data mare, a fost inspirata de ceasul de cinci minute din Opera Semper. Finalizat în 1841, a fost construită de ceasornicul regal al Saxoniei Johann Friedrich Gutkaes și ucenicul său Ferdinand A. Lange, fondatorul companiei.

LANGE 1 - O punte dintre tradiție și evoluție

În timpul dezvoltării luiLANGE 1, ceasornicarii au fost conduși de aceeași ambiție care l-a inspirat pe Ferdinand A. Lange, cea de a realiza cele mai bune ceasuri din lume. La fel ca și în ceasurile sale de buzunar timpurii, LANGE 1 prezintă elemente tradiționale, cum ar fi placa de trei sferturi pe care a introdus-o în 1864, șuruburi de aur înfiletate și un mecanism finisat și decorat impecabil. Personalitatea extraordinară a luiLANGE 1 se datorează, de asemenea, designului arhitectural de pe cadran, cu afișaje asimetrice care nu se suprapun și a inovațiilor cum ar fi data mare.

Caracteristici tehnice  A. Lange & Sohne Lange 1

Mecanism: manufacturat mechanic manual L901.0

Funcții: ore, minute, secunde, dată mare, rezerva de mers (72 de ore)

Cadran: argint german

Carcasă: dimensiune 38,5 mm, din platină

Grosime : 9,8 mm

Geam: cristal de safir

Etanșeitate: 120 m

Curea: din piele

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Ne puteti contacta la: info
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București