Începând cu data de 24.02.2020, Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

TAG Heuer Aquaracer

 

la un preț special! *

 

Pasiunea brandului TAG Heuer pentru lumea de vis a mărilor deschise și a provocărilor exigente din domeniul scufundărilor profesioniste și al navigației sunt la fel de legendare ca și dragostea sa pentru lumea sporturilor cu motor. Marca elvețiană a brevetat prima sa carcasă etanșă în anul 1895 și a lansat primul sau cronograf etanș în 1939. A fost un succes imediat.

Aquaracer (o colecție creată în 2003) a continuat să evolueze și să perfectioneze stilul sportiv, devenind un ceas iubit în aceeași măsură de bărbați și femei. De asemenea, această colecție subacvatică pretuita si extrem de tehnică este sinonimă cu fiabilitatea, libertatea și depășirea de sine. Rezistent la apă la 300 de metri, acest ceas sportiv afișează codurile iconice ale colecției Aquaracer. Are luneta din oțel, iar indecșii orari si indicatoarele acoperite cu SuperLuminova alb pentru o vizibilitate sporită și o lizibilitate optimă în apă adâncă.

 

Caracteristici tehnice Tag Heuer Aquaracer 300 M

Mecanism: cuarț

Funcții: oră, minute, secunde, dată.

Aratatoare: tratate cu SuperLuminova

Carcasa: din otel, dimensiune 41 mm

Luneta: unidirecțională, din otel

Coroana: înfiletată

Bratara: metalică

Geam: din cristal de safir, rezistent la zgârieturi;

Etanșeitate: 300 m

Promoţie prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 10.00 - 19.00

Sâmbătă:      10.00 - 15.00

          Telefon : 021.231.45.66

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicați aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.