Începând cu data de 22.04.2019 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

ZENITH EL PRIMERO VOLCANO

 

timp de numai o săptămână, la un preț special *

 

De peste 150 de ani Zenith a jucat constant un rol de pionierat in dezvoltarea si productia de ceasuri precise, fiabile si complexe. Prin integrarea intregii productii in aceeasi locatie inca de la infiintare, Zenith are toată expertiza și independența necesară pentru a crea mecanisme neobișnuite care împing constant limitele măsurării timpului.

În regiunea elvețiană Jura, în orașul Le Locle, un ceasornicar vizionar a avut o dorinta: să creeze cele mai precise și mai fiabile ceasuri. George Favre-Jacot a revoluționat modul de fabricare al ceasurilor prin construirea de clădiri spațioase și luminoase și prin reunirea tuturor meseriașilor sub un singur acoperiș, punând astfel bazele conceptului de manufactură orologeră modernă.

Din 1969, numele Zenith a devenit sinonim cu El Primero, cel mai fiabil și mai performant cronograf automatic integrat de înaltă frecvență. Legendarul El Primero vibrează de 36.000 ori pe oră și este capabil să măsoare zecimile de secundă. Această obsesie pentru precizie, precum și căutarea constantă a inovației tehnice, au fost recompensate pe măsură; în cei peste 150 de ani de la fondarea sa Manufactura a câștigat 2'333 de premii de cronometrie precum și opt medalii - fiind astfel cel mai bine cotat brand în domeniul preciziei. 600 de variații de mecanisme au fost dezvoltate până în prezent și au fost depuse 300 de brevete, toate fiind mărturii ale acestei expertize tehnice fără egal.

Simplu, discret, rafinat, un clasic infinit: Zenith El Primero Volcano se remarcă printr-o eleganță desavârșită, de mare tinută și o frecvență ridicată de 36.000 VpH

Caracteristici tehnice Zenith El Primero Volcano

Mecanism: manufacturat Zenith Automatic, caliber El Primero 400B, 31 de rubine;

Funcții: ore, minute, secunde, dată, cronograf;

Rezervă de mers: 50 de ore;

Carcasă: din oțel, diametru 42 mm, grosime 12,75 mm;

Coroana si butoane de cronograf: din aur roz

Cadran: Antracit

Etanșeitate: 100 metri;

Geam: din cristal de safir, tratat antireflex, rezistent la zgârieturi;

Capac: transparent;

Curea: maron închis, din piele de aligator.

 

*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Detalii suplimentare în magazinele Galt.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul oferit și alte ceasuri din vasta noastră colecție. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București