Începând din 26.11.2018 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

IWC Schaffhausen Portugieser Hand Wound

 

la un preț special *

 

Un pionier american de ceasuri numit Florentine Ariosto Jones a înființat International Watch Company în Schaffhausen, Elveția, în 1868. El a obținut ajutorul unor producători de ceasuri elvețieni calificați si tehnologii moderne pentru a realiza mecanisme de cea mai înaltă calitate.

Ceasurile sunt lucrate manual în manufactura IWC Schaffhausen, cu o atenție deosebită pentru detalii. Cele 6 familii de ceasuri combină ingineria de precizie cu un design extraordinar și atemporal, aducând cele mai bune tehnologii și emoții unice la încheietura mâinii.

Designul ceasurilor iconice Portugieser, cu cadranul lor simplu, cifrele arabe, aratatoarele subtiri de tip frunza si sina de tren (railtrack) , a provenit din designul ceasurilor de buzunar din anii 1930, atunci când designul acestora a fost cu mult înaintea timpurilor de atunci. Scala sub forma sinei de tren este împărțită în secțiuni de minute și facilitează citirea precisă a timpului.

Caracteristici tehnice 

Mecanism: mecanic manual IWC Caliber 98295

Funcții: oră, minut, secunde, data, ziua saptamanii

Rezerva de mers: 46 ore. Intoarcere manuala.

Carcasă: din otel, dimensiune 44 mm.

Grosime: 10 mm

Indicatoare: din otel

Geam: cristal de safir

Etanșeitate: 30 m

Curea: din piele neagra

 

Promoţie prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

         Telefon : 021.231.45.66

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Ne puteti contacta la: info
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București