Începand cu data de 18.11.2019 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

Longines Conquest Chronograph

 

la un preţ special! *

 

Legendara casa orologera Longines a luat fiinta in anul 1832, in Saint-Imier, desfasurandu-si pana în prezent activitatea in aceeasi localitate elvetiana. Istoria sa bogata include numeroase colaborari, fiind "Official Timekeeper" in cadrul multor campionate mondiale sportive sau partener al unor federatii internationale sportive. Longines a creat astfel, pe parcursul anilor, parteneriate puternice si indelungate in lumea sportului.

Ambasadorii brandului duc mai departe renumele elegantei creatiilor Longines, punand in aplicare deviza brandului: "Elegance is an attitude".

 

Pe uscat, sub apă și în aer: Longines a fost întotdeauna profund atașat de oricare dintre dimensiunile sportului. Spiritul său s-a întruchipat pe parcursul a peste 180 de ani în numeroase inovații tehnologice, puse în serviciul evenimentelor sportive și a recordurilor de viteză. El este întruchipat de asemenea de legăturile strânse între marca cu clepsidra înaripată și pionierii sportului, cu legendele lor. Conquest exprimă esența acelor excepționali sportivi care, cu un record sau o demonstrație de curaj, și-au lăsat amprentele în istorie și inspiră noile generații să ajungă mai departe, mai sus, mai adânc.

Detalii tehnice

Mecanism: cuarț, cronograf calibrul L541

Funcții: ore, minute, secunde, dată, cronograf

Carcasă: din oțel, diametru 41 mm

Coroană: înfiletata

Geam: din cristal de safir

Etanșeitate: 300 metri

Brățară: din oțel.

 

* Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 10.00 - 19.00

Sâmbătă:      10.00 - 15.00

          Telefon : 021.231.45.66

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicați aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București