Începând din 16.9.2019 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

Raymond Weil Jasmine

la prețul special de 3.570 lei *

 

Raymond Weil este una dintre puținele afaceri elvețiene de familie rămase independente. Fondată în 1976, compania este situată în Geneva, orașul celor mai prestigioase manufacturi ale Elveției și al celei mai de vârf expertize a industriei orologere.

O nouă floare a înflorit în grădina RAYMOND WEIL. O iasomie plină, voluptoasă și totuși delicată, colectia exclusiv feminină a mărcii de ceasuri elvețiene, se împodobește înflorind ca una din cele mai frumoase flori pe încheieturile mâinilor doamnelor.

Iasomie, un nume dintr-un loc îndepărtat, din Asia și Orient, ce întruchipează feminitatea absolută a purtătorului ei. Indiferent de interpretarea pe care o preferați, indiferent dacă este numele chinezesc "Jian Ming", prima parte a căruia reprezintă binele și frumosul, sau regina florilor din grădinile Indiei, unde a fost cultivată de la începutul timpului, numele "Jasmine" deja vorbește de la sine

În cea mai pură tradiție a mărcii, colectia Jasmine combină toate elementele ceasurilor feminine ale lui RAYMOND WEIL: carcasa rotunda, curbată voluptuos, anse care fuzionează perfect cu bratara care se înfășoară armonios în jurul încheieturii în eleganță rafinată, cadranul înfrumusețat cu arătătoare albastre în formă de frunze, iasomia reprezentând modernitatea, clasicismul și exclusivitatea, fiind reflexia perfectă a femeii RAYMOND WEIL.

Caracteristici tehnice Raymond Weil Jasmine

Mecanism : Cuarț

Funcții : ore, minute, dată

Carcasă: din otel 35 mm

Geam: cristal de safir tratat anti-reflex

Capac: din oțel

Etanșeitate: 50 m

Bratara: din oțel.

 

* Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Promoţie prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

         Telefon : 021.231.45.66

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Ne puteti contacta la: info
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București