LAUREATO CERAMIC


Girard Perregaux îl lansează pe Laureato în lumea ceramicii

Girard-Perregaux introduce modelul său emblematic Laureato în lumea ceramicii. Astfel, ceasul elegant Girard-Perregaux se poziționează, de asemenea, în lumea negrului ... și a purului alb.

Împreună cu Laureato 42 mm, Laureato 38 mm și Laureato Skeleton fac de asemenea o plimbare pe partea întunecată, dar numai pentru a-și spori carisma și prezența puternică. La capătul opus al spectrului de culori, Laureato 38 mm apare îmbrăcat într-o manta de lumină. Modelele ceramice Laureato demonstrează încă o dată puterea și relevanța designului Girard-Perregaux, capabil de mutații multiple în timp, atât din punct de vedere al mărimii, cât și al materialelor

Prezență

Laureatul are o personalitate în sine. Codul său genetic îi determină evoluțiile în diferitele detalii ale aspectului său, fără a distorsiona niciodată propria-i esență. Laureato este definit de un cadru octogonal lustruit, montat pe o carcasă integrată, ceea ce înseamnă că nu sunt prezente urechiușe sau bucle. Utilizarea ceramicii sporește în continuare calitățile sale ergonomice. Acest material tehnic nobil este ușor, practic, rezistent la zgârieturi și extrem de bine tolerat de piele.

În calitatea sa de icoană orologeră, Laureato continuă să se joace cu codurile contemporane. Acest ceas arhitectural adoptă acest material nou ca o extensie naturală a naturii sale. El asortează avantajele structurale și ergonomice ale ceramicii și le aplică în serviciul confortului purtătorului. Culoarea sa absolut la modă si un must-have pentru ceasurile profesionale, negrul se potriveste cu Laureato ca si cum s-ar fi născut in felul acesta ... Dar el se simte, de asemenea, complet adaptat când este îmbracat in ceramică albă.

Ușor

În versiunile lor negre, modelele Laureato au același finisaj ca modelele din oțel sau din aur, alternând între suprafețele lustruite și satinate. Noul ceramică Laureato nu este astfel uniform întunecat. Acesta continuă să se joace cu lumina grație texturilor sale variate, inclusiv a cadranului său Clou de Paris . Această stăpânire a iluminatului continuă până la mecanismul excepționalului Laureato Skeleton Ceramic.

Mecanismul său cu întoarcere manuală în totalitate scheletizat este aerisit, dar perfect robust. El își trage forța din transparența sa, care este întărită de rotorul lui Laureato Skeleton Ceramic. Sculptat dintr-un bloc de aur roz de 18 K, el a fost lucrat meticulos, ca și restul mecanismului. Această componentă care acoperă în mod normal ceea ce se află sub ea permite ca lumina să se se prelingă prin ceas, ca într-un vitraliu.

Curburile acestui mecanism scheletizat sunt decorate cu șanfrenări care accentuează marginile lor, realizate manual de meseriașii calificați ai Manufacturii Girard-Perregaux. Suprafața rămasă a mecanismului conține un tratament PVD negru care se potrivește culorii carcasei și brățării. Aceste finisări întăresc jocul de pe contraste care îl însuflețește pe Laureato Skeleton Ceramic.

Contraste

Alegerea contrastelor, prin care diverse accente aurii adâncesc viziunea adâncă a negrului, a fost aplicată carcaselor, deoarece Laureato 42 mm Ceramic vine acum într-o nouă interpretare cu o lunetă de aur și o coroană de aur lustruită, de culoare roz. Această culoare este dusă în continuare pe cadranul ale cărui atribute (arătătoarele, indecșii de oră și sigla GP) prezintă de asemenea această culoare strălucitoare.

Laureato 38 mm merge chiar mai departe. Acesta este introdus într-o versiune albă cu o carcasă de ceramică albă și brățară. În modelul Laureato 38 mm White Ceramic, oțelul îmbunătățește în continuare strălucirea de pe coroană, indecșii de oră, arătătoarele și luneta octogonală. Acestea din urmă strălucesc, de asemenea, cu 56 de diamante tăiate briliant, în care mărimile respective reflectă fiecare variație a grosimii acestei componente radiante. În această versiune albă și din oțel, Laureato 38 mm Ceramic inversează efectul de culoare, creând efecte vizuale chiar și mai spectaculoase.

Carisma

În livreaua lor neagră, precum și în albul strălucitor, Laureato 42 mm Ceramic, Laureato 38 mm Ceramic, Laureato 38 mm White Ceramic și Laureato Skeleton Ceramic explorează noi domenii de exprimare. Mai subevaluate sau mai tehnice, în funcție de interpretări, ele se bazează pe posibilitățile infinite oferite de ceramică. Girard-Perregaux îți amintește că șicul sportiv nu este doar o expresie sau o frază goală. Laureato este un ceas sportiv și un ceas elegant în aceeași măsură. Această operă orologeră de artă, versatilă și de durată, este o adevărată icoană.

Technical Specifications

Laureato Skeleton Ceramic

Case

Material: black ceramic

Diameter: 42.00 mm

Height: 11.13 mm

Glass: sapphire double anti-reflective

Case-back: sapphire crystal

Dial: ring displaying suspended indexes with luminescent material

Hands: 'baton' type with luminescent material

Water resistance: 100 meters (10 ATM)

Movement

Reference: GP01800-0022, mechanical with automatic winding

Diameter: 29.90 mm (13 1''')

Height: 4.16 mm

Frequency: 28,800 Vib/h – (4 Hz)

Number of components: 173

Jewels: 25

Power reserve: min. 54 hours

Functions: hours, minutes, small seconds

Bracelet/Strap

Material: black ceramic or rubber

Buckle: triple folding, titanium blades, ceramic cover

Reference

81015-32-001-32A

 

Laureato 42 mm Ceramic

Case

Material: black ceramic

Diameter: 42.00 mm

Height: 11.13 mm

Glass: sapphire double anti-reflective

Case-back: grey-tinted sapphire crystal

Dial: black with ‘Clou de Paris' pattern

Hands: 'baton' type with luminescent material

Water resistance: 100 meters (10 ATM)

Movement

Reference: GP01800-0025, mechanical with automatic winding

Diameter: 30.00 mm (13 1 ''')

Height: 3.97 mm

Frequency: 28,800 Vib/h – (4 Hz)

Number of components: 191

Jewels: 28

Power reserve: min. 54 hours

Functions: hours, minutes, central seconds, date

Bracelet/Strap

Material: black ceramic or rubber

Buckle: triple folding, titanium blades, ceramic cover

References

Black Ceramic 81010-32-631-32A

Black Ceramic pink Gold bezel 18ct: 81010-34-631-32A

 

Laureato 38 mm Ceramic

Case

Material: black or white ceramic

Gem-setting (for white ceramic & steel version): 56 diamonds, ~0.90 ct

Diameter: 38.00 mm

Height: 10.20 mm

Glass: sapphire double anti-reflective

Case-back: sapphire crystal or grey-tinted sapphire crystal (for the black ceramic version)

Dial: black or white with ‘Clou de Paris' pattern

Hands: 'baton' type with luminescent material

Water resistance: 100 meters (10 ATM)

Movement

Reference: GP03300-0139/0030, mechanical with automatic winding

Diameter: 25.95 mm (11 1/2 ''')

Height: 3.36 mm

Frequency: 28,800 Vib/h – (4 Hz)

Number of components: 218

Jewels: 27

Power reserve: min. 46 hours

Functions: hours, minutes, central seconds, date

Bracelet/Strap

Material: black/white ceramic or black/white rubber

Buckle: triple folding, titanium blades, ceramic cover

References

Black Ceramic on Ceramic 81005-32-631-32A

Black Ceramic on rubber Strap 81005-32-631-FK6A

White Ceramic on white Ceramic 81005D82A732-32A

Ceramic on rubber Strap 81005D82A732-FK7A

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Girard-Perregaux, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 14.06.18. Modificat: 16.06.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București