LAUREATO CHRONOGRAPH


La doi ani după întoarcerea sa în colecțiile Girard-Perregaux, Laureato scrie un nou capitol în istoria sa, prin introducerea unei game îmbogățite de cronografe. În această continuare naturală și așteptată cu nerăbdare a unei colecții eminamente sportive, Laureato demonstrează încă odată puterea și relevanța designului acestui ceas iconic, născut în 1975. Acest ceas este proiectat pentru o utilizare zilnică confortabilă și naturală. Complet îmbrăcat în oțel sau în aur roz, disponibil cu o carcasă de 42 mm sau de 38 mm și interpretat prin cadrane în trei culori, cronograful Laureato este un ceas extrem de versatil. La fel de ușor într-o îmbrăcăminte inteligentă sau una informală, el este capabil să se adapteze la circumstanțele cotidiene întâlnite de un om elegant, cu un gust excelent.

Girard-Perregaux a prevăzut această carcasă emblematică cu mecanismul de cronograf cu întoarcere automată, ce antrenează secunda periferică, precum și afișajul datei. Pe lângă garantarea impecabilă a timpului afișat, el se distinge prin rezerva de mers confortabilă și acționarea deosebit de lină a bunoanelor. Calitățile sale orologere sunt completate de o finisare exemplară, inclusiv "Côtes de Geneve", cu șanfrenare, toate provenind din abilitățile multiple cultivate în cadrul Manufacturii Girard-Perregaux.

Esență și prezență
Cronograful Laureato este dotat cu identitatea puternică a tuturor modelelor Laureato. Această personalitate se bazează pe un cod genetic care a condus evoluțiile în detaliile sale estetice în ultimii 43 de ani, fără a-și distorsiona esența. Laureatul este definit de un cadru octogonal lustruit, montat pe o carcasă integrată, care înseamnă fără anse sau bucle, precum și prin brățara din metal care formează o extensie naturală a carcasei și reprezintă în sine un element original de design.

Această brățară metalică se distinge prin zale în formă de H, precum și prin elemente de interconectare cuplate și lustruite. Interacțiunea dintre suprafețele lustruite și satinate creează un interes vizual crescut și animă ceasul. Când este purtat, această brățară arată cea mai importantă calitate dintre toate: o senzație extraordinar de moale și suplă. Ea îl face pe Laureato să fie perfect confortabil pe orice încheietură.

Prin definiție, Laureato este împodobit cu un cadran care poartă motivul "Clou de Paris", un set de mici piramide înălțate ce ocupă fața ceasului și captează lumina. Dar, dincolo de aceste elemente, Laureato este mai presus de toate o stare de spirit. Sportiv, datorită robusteții sale, șic datorită detaliilor sale meticuloase, el este prevăzut la fel de mult pentru întâlniri mari ca și pentru uzura relaxată zilnică. Această versatilitate rezultă dintr-o reflecție intensă a principiilor ergonomiei, volumului și stilului, dând naștere la o gamă largă de versiuni de cronografe.

Variații
Versatilitatea reprezintă o realizare importantă a designului. Un ceas făcut să accepte orice complicație, care se potrivește la orice încheietură, el este rezultatul unui proiect de succes. Laureato se adaptează astfel la aspectul exigent al diverselor sub-cadrane și butoane care caracterizează cronograful Laureato. Exteriorul carcasei lui Laureato a evoluat pentru a include o gardă de coroană (umăr) și o curbă impusă în mod natural de butoanele însăși. Ele sunt în formă de octogon, asemenea lunetei, creând protuberanțe ce sunt încorporate de cronograful Laureato cu o ușurință naturală.

Cadranul, împodobit cu modelul "Clou de Paris", vine într-o variantă de versiuni în tonuri argintii, negre sau albastre. Cele două contoare și sub-cadranul secundelor periferice au un finisaj în melci care asigură că acestea se desprind în mod clar de fundal. Acestea poartă arătătoare simple și subțiri care facilitează citirea fără a supraîncărca cadranul.

Adaptabilitate
În fiecare din cele două dimensiuni, cronograful Laureato vine în alegerea a două materiale complementare. Oțelul 904L se distinge prin conținutul ridicat de crom. Deosebit de greu de prelucrat, acest metal este dotat cu o rezistență superioară la coroziune și o strălucire excepțională după lustruire, precum și după periatul satinat care se prelinge de-a lungul carcasei și brățării. Când este îmbrăcat în aur roz de 18 K, cronograful Laureato dovedește capacitatea sa de a fi prețios, fără a-și pierde nimic din farmecul său natural.

Cronograful Laureato urmărește să asigure confortul zilnic impecabil, indiferent de morfologia proprietarului său. El este o extensie logică a căutării pentru ergonomie care a condus la crearea lui Laureato și care este onorată de acest cronograf. Această flexibilitate reprezintă o anumită formă de eleganță și o manifestare tangibilă a calității sale de icoană orologeră autentică.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Laureato 42mm Chronograph

Case

Material: steel or pink gold

Diameter: 42.00 mm

Height: 11.90 mm

Glass: sapphire double anti-reflective

Case-back: closed

Dial: silver, black or dark blue with ‘Clou de Paris' pattern

Hands: 'baton' type with luminescent material

Water resistance: 100 meters (10 ATM) for the steel versions and 50 meters (5 ATM) for the gold ones

Movement

Reference: GP03300-0134/0136/0137, mechanical with automatic winding

Diameter: 25.95 mm (11 1/2 ''')

Frequency: 28,800 Vib/h – (4 Hz)

Number of components: 435

Jewels: 63

Power reserve: min. 46 hours

Functions: hours, minutes, small seconds, date, chronograph

Bracelet

Material: leather strap and steel bracelet, alternating mat and polished surfaces

Buckle: triple folding, steel or pink gold

Every timepiece on a leather strap comes with an additional rubber strap

References

Steel on steel silver dial 81020-11-131-11A

Steel on leather strap silver dial 81020-11-131-BB6A

Steel on steel black dial 81020-11631-11A

Steel on leather strap black dial 81020-11-631-BB6A

Steel on steel dark blue dial 81020-11-431-11A

Steel on leather strap silver dial 81020-11-431-BB4A

Pink Gold on leather strap dark blue dial 81020-52-432-BB4A

Laureato 38mm Chronograph

Case

Material: steel or pink gold

Diameter: 38.00 mm

Height: 10.90 mm

Glass: sapphire double anti-reflective

Case-back: closed

Dial: silver, black or dark blue with ‘Clou de Paris' pattern

Hands: 'baton' type with luminescent material

Water resistance: 100 meters (10 ATM) for the steel versions and 50 meters (5 ATM) for the gold ones

Movement

Reference: GP03300-0134/0136/0137, mechanical with automatic winding

Diameter: 25.95 mm (11 1/2 ''')

Frequency: 28,800 Vib/h – (4 Hz)

Number of components: 435

Jewels: 63

Power reserve: min. 46 hours

Functions: hours, minutes, small seconds, date, chronograph

Bracelet

Material: leather strap and steel bracelet, alternating mat and polished surfaces

Buckle: triple folding, steel or pink gold

Every timepiece on a leather strap comes with an additional rubber strap

References

Steel on steel silver dial 81040-11-131-11A

Steel on leather strap silver dial 81040-11-131-BB6A

Steel on steel black dial 81040-11-631-11A

Steel on leather strap black dial 81040-11-631-BB6A

Steel on steel dark blue dial 81040-11-431-11A

Steel on leather strap silver dial 81040-11-431-BB4A

Pink Gold on leather strap dark blue dial 81040-52-432-BB4A

 

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Girard-Perregaux, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 08.03.18. Modificat: 08.03.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București