Laureato Skeleton “Earth to Sky” Edition

 

O interpretare contemporană a unuia dintre marii clasici ai mărcii

Laureato s-a născut sub cele mai bune auspicii, la confluența celor două lumi care îmbină tradiția și inovația. Proiectat de un arhitect milanez în anii '70, el s-a stabilit imediat ca obiect de artă, istorie și formă, o icoană atemporală a ceasornicăriei. Și astăzi, mai mult ca niciodată, spiritul din spatele acestei creații rămâne intact.

Riguros, dar senzual, ritmul curbelor lui Laureato dă putere unui ceas scheletizat în care conținutul este în perfectă armonie cu recipientul. Prin integrarea ceramicii, introdusă pentru prima dată în 2017, Girard-Perregaux își transformă una dintre icoanele sale printr-un pas evolutiv, combinând un material cu adevărat contemporan cu arta ancestrală a scheletizării.

Acest lucru se datorează faptului că arta ceasornicăriei nu se manifestă numai prin stăpânirea marilor complicații, ci și prin stăpânirea „Métiers d'Art” și a „High Artisanship”. Scheletonizarea ocupă un loc special în acest univers, deoarece arată mecanicul performant din punct de vedere tehnic, plin de satisfacție estetică și mereu uimitor. Deoarece aceasta este provocarea în scheletizarea unui mecanism de „Haute Horlogerie”. Pentru a dezvălui frumusețea interioară a mecanismului, materialul este ușurat, scobit, divizat, până când rămâne doar ceea ce este vital. Arhitectura mișcării este astfel amplificată, cu scopul dezvăluirii liniile sale. Rezultatul este un adevărat tur de forță în stilul și arhitectura ceasurilor. Bogăția esențialului și ușurința vidului. Linia dreaptă și arcul. Interiorul albastru și exteriorul negru. Aceasta definește ediția „Earth to Sky” a scheletizatului Laureato.

Containerul pentru această creație este o carcasă sobră din ceramică neagră, cu un diametru de 42 mm și o grosime de 10,93 mm, ansele constituind o parte integrantă a liniilor, care este combinată cu o brățară ale cărei verigi ceramice negre alternează între finisajul mat și cel satinat.

Impecabil proporționat, ceasul permite curbelor senzuale să se joace cu liniile restrânse, clar definite. Pentru a completa întregul, faimoasa lunetă octogonală este lustruită și înscrisă într-un cerc. Tot ce este în ea dezvăluie o căutare de proporții plăcute și ergonomice.

În ceea ce privește conținutul, ceasul dezvăluie calibrul GP01800-1041, dezvoltat, fabricat și asamblat în atelierul lui Girard-Perregaux din La Chaux-de-Fonds. Este complet scheletizat și finisat manual, cu teșiri ce măresc profilurile și unghiurile interioare. O lucrare mecanică dantelată, a cărei textură, sporită de o masă oscilantă din aur, scheletizată, captează cea mai slabă lumină. Balansierul ne amintește că scheletizatul Laureato „Earth to Sky”(„Pământ spre cer”) este o creație vie, inerția sa variabilă îndeplinind promisiunea unei precizii superbe.

Ceramic, atingând perfecțiunea materialului în ceasornicarie

Un exterior care este intens solid, dar surprinzător de suplu. Un interior care este vizibil senzual, dar fără compromisuri din punct de vedere structural. Întunecat în afară, dar luminos în interior, Laureato Skeleton “Earth to sky” este un vehicul atât al emoționalității, cât și al funcționalității.

Fabricat din ceramică neagră, Laureato Skeleton beneficiază direct de calitățile a ceea ce este probabil unul dintre cele mai bune materiale din ceasornicarie. Și cel mai actual. Non-alergenic, mai ușor decât oțelul, dar extrem de puternic, rezistent la temperaturi ridicate, practic inalterabil, foarte rezistent la abraziune și, prin urmare, la zgârieturi, oferă, de asemenea, un grad de confort ergonomic și estetic care este foarte apreciat. Soft la atingere, disipând căldura, culoarea sa nu se schimbă, nici în fața adversității, nici în timp.

În ton cu vremurile, distinctul și distinctivul Laureato Skeleton "Earth to sky" reprezintă un angajament total și complet de a rearticula expresia urbană a oamenilor activi de astăzi.

Technical Specifications

Laureato Skeleton 1015-32-432-32A

Case

Material: Black ceramic Diameter: 42.00 mm

Thickness: 10.93 mm

Glass: Double-sided, anti-reflective sapphire crystal

Case Back: Sapphire crystal

Dial: No dial, ring with suspended indexes Hands: Baton-style, luminescent

Water resistant to 100 meters (10 ATM)

Movement

Reference: GP01800-1041, skeleton, mechanical self-winding, surfaces with blue PVD treatment Diameter: 29.90 mm (13'''1/4)

Thickness: 4.16 mm

Frequency: 28,800 vph – (4 Hz)

Components: 173

Jewels: 25

Power reserve: approx. 54 hours

Functions: Hours, minutes, small seconds

Bracelet

Material: Black ceramic

Buckle: Triple deployant clasp in titanium, black ceramic cover

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Girard-Perregaux, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 1.08.19. Modificat: 01.08.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București