Harry Winston Avenue Collection

Avenue C Mini Moon Phase

 

Colecția Avenue aduce un omagiu geometriei elegante a perioadei Art Deco, când a fost înființată Casa Harry Winston în New York. Echipat cu o complicație poetică de fază lunară, în inima lui perlată, noul ceas Avenue CT Mini Moon Phase reamintește trecutul ilustru al Casei, urmărind, de asemenea, viitorul universului său strălucit.

Călătorește-te înapoi în timp spre New York-ul lui Harry Winston

Când Harry Winston și-a fondat afacerea în 1932, creațiile sale orbitoare au mutat lumina reflectoarelor de la Paris la New York, stabilind Casa ca un simbol al strălucirii americane. Noul York City, cu zgârie-nori, lumini strălucitoare și spirit vibrant, a fost o sursă de inspirație constantă în viața lui Harry Winston, iar Colecția Avenue, cu stilul ei artistic decorativ, aduce un omagiu legăturii sale cu orașul pe tot parcursul vieții sale.

Frumusețea cerească pe pământ

Aducând o atingere a cerului pe pământ, Luna trece de la Lună nouă la Lună plină pe fondul unui cer albastru la miezul nopții. Pentru a încorpora o astfel de complicație într-o zonă atât de mică, orologerii elvețieni ai lui Harry Winston au păstrat dimensiunea și înălțimea mecanismului la un minimum, pentru a nu deranja profilul elegant și elegant al carcasei. Fiind unul dintre cele mai mici mecanisme cu o complicație de fază lunară pe piața de astăzi, Avenue C T Mini Moon Phase este deodată feminin și unic.

Sufletul Art Deco al colecției Avenue

Numit după Fifth Avenue din New York - cea mai prestigioasă adresă de shopping din lume și locația Salonului Flagship din New York al lui Harry Winston - Colecția Avenue reamintește designul raționalizat al perioadei Art Deco. Carcasa rectangulară, alungită, din aur de 18 carate, este prevăzută cu 47 de diamante tăiate briliant, care strălucesc ca luminile unui zgârie-nori miniatural pe timp de noapte. Cambrată ușor, pentru să se așeze perfect pe încheietura mâinii, carcasa este împodobită cu un diamant trunchiat situat pe coroană. La fiecare capăt al carcasei se află arcadele iconice ale colecției Avenue, recreări minuțioase ale ușii arcuite, care duce în salonul Flagship de pe Fifth Avenue, o poartă către lumea particulară a lui Harry Winston.

Amplasat pe o pânză albă sidefată, o tipografie de epocă este folosită pentru cifre, iar track-ul de minute completează perfect atmosfera Art Deco a ceasului. Track-ul de minute este desenat în onoarea tăieturii preferate a domnului Winston, emerald-cut, cu aceeași formă care găzduiește sigla Harry Winston de 18 carate de aur, aplicată manual la ora 12. În interiorul track-ului de minute, o serie de motive florale gravate emană din centrul cadranului, dezvăluind o deschizătură mică în formă de semilună pentru complicația Fazelor Lunii.

Disponibil în modele de 18 carate de aur alb și roșu, Avenue CT Mini Moon Phase este prezentat pe o curea continuă din piele de aligator, cu finisaj lustruit de perlă. Noua cataramă ardillon de aur de 18 carate, pe ambele modele, este prevăzută cu șase diamante tăiate briliant și are o încuietoare pliabilă de aur de 18 carate, care se adaptează perfect la încheietura mâinii pentru un plus de confort și securitate.

Technical specifications

Name: Harry Winston Avenue CT Mini Moon Phase

References:

18K Rose Gold: AVCQMP16RR001

18K White Gold: AVCQMP16WW001

Movement:

Caliber: HW5101

Type: Quartz

Movement dimensions:

? Diameter: 9.0 mm x 15.6 mm

? Height: 2.70 mm

Functions: Hours and minutes, moon phase

Case: 18K rose gold or 18K white gold

Case dimensions:

? Dimensions: 15.6 mm x 32.3 mm

? Height: 8.08 mm

Crystal: Sapphire with anti-reflective coating on both sides

Water-resistance: 3 bar

Gemsetting on the case: 47 brilliant-cut diamonds (approx. 0.69 carat)

Dial:

White mother of pearl

18K rose gold or 18K white gold Emerald applique

Strap:

AVCQMP16RR001: Brown pearl alligator leather

AVCQMP16WW001: Dark grey pearl alligator leather

Buckle: 18K white gold or 18K rose gold ardillon buckle set with 6 brilliant-cut diamonds with 18K white gold or 18K rose gold foldover clasp

Total carat weight: 53 brilliant-cut diamonds (approx. 0.70 carat)

Collection Harry Winston The Avenue CollectionT

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații despre produsele firmei Harry Winston, inclusiv unele legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme de prestigiu, precum Lange, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 6.05.17 Modificat 06.05.17
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București