Harry Winston Emerald CollectionLa doi ani după debutul ei reușit, Harry Winston Emerald Collection întâmpină o nouă piesă sofisticată de orologerie, caracterizată prin tonuri roz, diamante tăiate în briliante și prin perlaje. Ea este un perfect accesoriu de lux pentru femeile care doresc atât practicabilitatea unei piese, cat si farmecul distinctiv al bijuteriilor Harry Winston.Noi culori pentru femeia de astăzi

O briză de primăvară suflă prin casa Harry Winston. Noi combinații de culori și elemente proaspete de design captivează o nouă generație de femei care apreciază nu numai utilitatea zilnică a unui ceas de încredere, ci și diamantele extraordinare care definesc colecțiile iconice de bijuterie ale lui Harry Winston.

Cea mai recentă piesă Harry Winston Emerald este o odă adusă feminității, cu o carcasă din aur alb de 18 K și o curea sofisticată, dublu tur, de culoare roz. Patru safire roz și 108 diamante tăiate briliante sunt puse pe perlaj, într-un ceas care strălucește cu foc și lumină maxime.

Un omagiu adus diamantului preferat al domnului Winston

Liniile Art Deco ale carcasei din aur alb reflectă silueta tăieturii preferate de diamant a lui Harry Winston - emerald-cut - într-un mod creativ și contemporan. Când domnul Winston și-a înființat brandul în 1932, el a început printr-o tradiție de a achiziționa bijuterii importante, pe care apoi le re-tăia și re-așeza, pentru a permite ca frumusețea intrinsecă a fiecărei pietre să iasă în evidență. Pentru el, smaraldul a fost un favorit special și a devenit intim asociat cu bijuteriile Casei.
Siluetă grațioasă cu opt muchii a carcasei este întărită prin 53 de diamante tăiate briliante. Motivul tăiat smarald este sărbătorit încă o dată pe cadran cu 44 de diamante tăiate briliante, accentuate de trei safire roz la ora 3, 6 și 9. Cadranul feminin este încoronat de un safir roz de excepție, tăiat smarald și pus la ora 12, este o premieră pentru Harry Winston.

Foarte practic

Conceput pentru a străluci zi de zi, ceasul Harry Winston Emerald este echipat cu un mecanism precis elvețian cu cuarț, pentru o întreținere fără probleme. El este rezistent la apă până la 30 de metri. Atât sofisticată, cât și elegantă, cureaua roz din satin se înfășoară de două ori în jurul încheieturii mâinii și, pentru că niciun detaliu nu este vreodată trecut cu vederea la Harry Winston, catarama ardillon strălucește datorită împodobirii ei cu 11 diamante tăiate briliante.

Technical specifications

Name Harry Winston Emerald

Reference EMEQHM18WW007

Movement Caliber HW1040

Type Quartz

Movement dimensions

Dimensions : 9.0 mm x 15.55 mm

Height : 1.80 mm

Functions Hours and minutes

Case 18K white gold

Case dimensions

Dimensions : 17.8 mm x 24.0 mm

Height : 6.10 mm

Crystal Sapphire with anti-reflective coating on both sides

Water-resistance 3 bar

Gem-setting on the case 53 brilliant-cut diamonds

Dial White mother-of-pearl

44 brilliant-cut diamonds

3 brilliant-cut pink sapphires

1 emerald-cut pink sapphire

Strap Pink satin double tour

Buckle 18K white gold ardillon buckle set with 11 brilliant-cut diamonds

Total Gem-Setting

108 brilliant-cut diamonds (approx. 0.606 carat)

3 brilliant-cut pink sapphires (approx. 0.003 carat)

1 emerald-cut pink sapphire (approx. 0.028 carat)

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații despre produsele firmei Harry Winston, inclusiv unele legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme de prestigiu, precum Lange, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 6.05.17 Modificat 10.05.18
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București