Tributul lui IWC adus lui Pallweber

 

Schaffhausen, 15 ianuarie 2018 - IWC Schaffhausen a prezentat trei ceasuri de mână "IWC Tribute to Pallweber", cu numere săritoare, la Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) din Geneva, ca parte a colecției Jubilee, pentru a sărbători cea de a 150-a aniversare a companiei.

Model istoric al anilor 1880

Compania încorporează pentru prima dată o afișare digitală a orelor și minutelor într-un ceas de mână. IWC a început să utilizeze această formă de afișare a timpului în ceasuri de buzunar deja din 1884. Afișajul său numeric a fost considerat la acea vreme o realizare revoluționară.

Ceasurile istorice de buzunal Pallweber au prezentat orele și minutele în cifre mari pe discuri rotative. Cu toate acestea, afișajul inovator de timp era în avans pentru epoca sa: ceasurile au fost doar un succes comercial pentru o scurtă perioadă de timp, înainte de a dispărea de pe scena după câțiva ani.

Pentru a marca aniversarea sa, IWC recunoaște amploarea acestei realizări de pionierat a ceasornicarilor din Schaffhausen, prin lansarea lui IWC Tribute to Pallweber Edition "150 Years" (Ref. 5050).

Referindu-se la designul ceasurilor istorice Pallweber și la un omagiu adus lui F. A. Jones - ceasornicarul american care a înființat IWC - ferestrele afișajului digital sunt etichetate ca "Ore" și "Minute". Un total de 25 ceasuri vor fi fabricate în platină, 250 în aur roșu și 500 în oțel inoxidabil.

- platină, cadran alb cu finisaj lăcuit, discuri de afișare albastre, arătător albastru al secundei periferice (Ref. IW505001)

- aur roșu de 18 carate, cadran alb cu finisaj lăcuit, discuri de afișare albe, arătător albastru al secundei periferice (cod IW505002)

- Oțel inoxidabil, cadran albastru cu finisaj lăcuit, discuri de afișare albă, arătător rodiat al secundei periferice (Ref. IW505003)

La crearea calibrului 94200, fabricat de IWC, designerii de ceasuri au dezvoltat o nouă soluție pentru sofisticata afișare digitală (brevetare în curs). În timp ce știfturi dințate au mutat discurile în ceasurile istorice de buzunar Pallweber, impulsul care avansează discul de minute este acum furnizat de o roată separată, cu un barilet propriu.

Un mecanism de declanșare care stabilește o conexiune cu roata principala al ceasului deblochează angrenajul la fiecare 60 de secunde și apoi îl blochează imediat. După 10 minute, discul de minut mută discul de 10 minute înainte cu o poziție.

La fiecare 60 de minute, inelul de oră sare la următoarea cifră. Faptul că fluxul de putere din angrenajul principal este neinfluențat de angrenajul separat al discurilor de afișare garantează o viteză precisă și o rezervă de mers de 60 de ore.

La fel ca și pe ceasurile istorice de buzunar Pallweber, discurile de afișare sunt conectate printr-o legătură mecanică cu o roată în stea (transversală malteză) și pot fi ușor deplasate înainte sau înapoi folosind coroana.

FEATURES & TECHNICAL DATA

Mechanical movement - Hand-wound - Large digital displays for hours and minutes - Small hacking seconds - Breguet spring - See-through sapphire-glass back - Jubilee medallion in 18-carat gold on back of movement - Limited to 25 watches (Ref. IW505001)/250 watches (Ref. IW505002)/ 500 watches (Ref. IW505003)

 

MOVEMENT

 

 

IWC-manufactured calibre

94200

Frequency

28,800 A/h | 4 Hz

Jewels

50

Power reserve

60 h

Winding

Hand-wound

   

 

WATCH

 

 

Materials

Ref. IW505001: Platinum case, white dial with lacquered finish,

 

black printed indices and numerals, blue display discs, blued seconds

 

hand, black alligator leather strap by Santoni

 

Ref. IW505002: 18-carat red gold case, white dial with lacquered finish,

 

black printed indices and numerals, white display discs, blued seconds

 

hand, black alligator leather strap by Santoni

 

Ref. IW505003: Stainless steel case, blue dial with lacquered finish,

 

white printed indices and numerals, white display discs, rhodium-plated

 

seconds hand, black alligator leather strap by Santoni

Glass

Sapphire, convex, antireflective coating on both sides

Water-resistant

3 bar

Diameter

45 mm

Height

12 mm

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații despre produsele firmei IWC, inclusiv unele legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 21.02.18. Modificat 24.02.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București