UN ADAOS DE VARĂ PENTRU ÎNCHEIETURA MÂINII

 

IWC LANSEAZĂ O EDIȚIE DE VARĂ A LUI PORTUGIESER YACHT CLUB CHRONOGRAPH, ALĂTURI DE O COLECȚIE DE CURELE DE SEZON

IWC Schaffhausen aduce o adiere de vară la încheietura mâinii. Fabrica de ceasuri elvețiene lansează o nouă ediție a lui Portugieser Yacht Club Chronograph ca parte a colecției de "Ediții de vară".

Cu o carcasă din oțel inoxidabil rezistentă la apă, un cadran albastru și o curea de cauciuc albastră, acest cronograf sportiv reprezintă ceasul perfect pentru lunile mai calde ale anului.

IWC lansează, de asemeni, o colecție specială de curele din țesături potrivite, oferite în albastru la modă și gri deschis, disponibile în toate buticurile IWC.

Aceste curele moderne sunt concepute pentru a completa ceasuri alese din modelele Pilot's Watches, Portugieser și Portofino, și vor fi disponibile numai pentru o perioadă limitată de timp.

Vara este în toi, aducând promisiunea plăcută a vremii calde și tentația de a te răcori cu o baie în apă.

Datorită carcasei sale din oțel inoxidabil rezistent la apă, cu o garnitură integrată pe coroană și cureaua de cauciuc albastră rezistentă, Portugieser Yacht Club Chronograph (Ref. IW390507) este partenerul perfect pentru următoarea aventură de navigație - sau orice altă aventură de vară pe care o puteți avea în minte.

Cadranul albastru cu contoare albe, arătătoarele placate cu rodiu și arătătoarea roșie a cronografului produc un aspect general care este în mod deliberat ocazional.

Calibrul de manufactură 89361 cu funcție flyback indică orele și minutele măsurate împreună pe un sub-cadran la ora 12, în timp ce scara de sferturi de secunde care înconjoară cadranul permite măsurarea precisă a perioadelor mai scurte de timp.

Capacul de închidere transparent din cristal de safir oferă o vedere fără precedent asupra funcționării mecanicii interioare a acestui cronograf sportiv.

CURELE DE VARĂ STILATE ÎN ALBASTRU ȘI GRI

Chiar dacă dețineși deja un ceas diferit de la Fabrica de Schaffhausen, puteți încă să adăugați o atingere de vară la încheietura mâinii.

Al doilea punct culminant al colecției "Ediții de vară" este o colecție specială de curele de țesătură pe care IWC Schaffhausen o lansează pentru unele dintre cele mai populare ceasuri clasice - toate disponibile în modele sezoniere care folosesc culori de albastru deschis sau gri deschis. Sunt disponibile următoarele versiuni:

Pilot's Watch Mark XVIII și Pilot's Watch Chronograph: patru curele de țesătură (albastru, gri deschis, albastru cu decorare gri deschis, gri deschis cu decorare albastră)

Portofino Automatic și Portofino Chronograph: Două curele de țesătură (albastru, gri deschis)

Portugieser Chronograph : Două curele de țesătură (albastru, gri deschis)

Curelele sunt disponibile numai pentru o perioadă limitată de timp, ca accesorii pentru modelele enumerate mai sus. Acestea pot fi montate pe ceasul dvs., fie că este vorba de o achiziție veche sau de o achiziție nouă, la orice tip de butic IWC.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații despre produsele firmei IWC, inclusiv unele legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 24.08.18. Modificat 26.08.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București