Un parteneriat la vârful măiestriei

La Grand Maison prezintă o ediție limitată a lui DuoFace Reverso Tribute,
pe o curea a Casei Fagliano

 

În anul 2018 Jaeger-LeCoultre continuă cu mândrie parteneriatul cu Casa Fagliano, celebrul pielar argentinian. Un parteneriat la vârful măiestriei.

Pentru a sublinia caracterul exclusiv al acestei colaborări, a fost creat un ceas Reverso Tribute Duoface, într-o ediție limitată de 100 de piese, pe o curea din piele de Cordoba cu două tonuri, care demonstrează o tradiție remarcabilă în prelucrarea pieii. Această piesă excepțională, care îi va încânta pe toți iubitorii de colecții fine, va fi vândută exclusiv în buticurile Jaeger-LeCoultre.

Toate abilitățile și expertiza Jaeger-LeCoultre sunt descoperite în eleganța atemporală și discretă a ceasului Reverso Tribute Duoface, într-un carcasă din aur roz. Condus de conceptul Duoface, acest ceas oferă două cadrane contrastante - ambele rafinate și fiecare afișând un alt fus orar.

Ecranul de ardezie gri din față prezintă indecși de oră aplicați manual care reflectă arătătoarele sale de tip Dauphine. O secundă periferică înconjurată de un marcaj circular aduce o notă de atenuare a liniarității geometrice pure a acestui ceas, al cărui design Art Deco reflectă inspirația sa provenită din anul 1931.

Pe cealaltă parte a ceasului, ora locală este afișată pe un cadran argintiu care creează o joacă elegantă de lumină prin juxtapunerea a două finisaje - un guilloché de Clous de Paris pe fundal și un finisaj opal în centru. Indicatorul zi - noapte scoate în evidență curbele rotunjite și oferă un supliment de caracter acestui ceas fascinant.

O carcasă din aur de culoare roz se potrivește frumos cu cureaua de piele de Cordoba a Casei Fagliano, special concepută și executată manual pentru fiecare piesă de către artizanii din Argentina. Când unul dintre cei mai buni producători de pielărie din Argentina își unește forțele cu Manufactura Jaeger-LeCoultre, rezultatul atinge un punctul culminant al măiestriei.

Într-o afacere de familie care funcționează din 1892, Casa Fagliano lucrează cu o piele moale și suplă, cunoscută pentru rezistența sa, urmând tehnicile datorate unei tradiții îndelungate. Pentru Reverso Tribute Duoface, cureaua unește tonuri de maro deschis cu nuanțe mai închisă de culoare, prinse cu cusături. Fiecare curea este artizanală, cu o patină și finisaje unice.

Cuvintele "Ediție limitată - Unul din 100" gravate pe spate subliniază caracterul exclusiv al acestui ceas, care va fi disponibil ca ediție limitată numai în buticurile Jaeger-LeCoultre. Rafinamentul său nu va scăpa atenției celor care apreciază măiestria produselor celor mai bune și mai autentice.

La Grande Maison și cei mai cunoscuți pielari au o mulțime de valori în comun. Cele două măiestrii împărtășesc un respect deosebit pentru meșteșugul expert și detaliile meticuloase, o pasiune pentru produs și urmărirea perfecțiunii.


Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Zenith, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato. 

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Jaeger-LeCoultre, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Jaeger-LeCoultre. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 31.05.18. Actualizat: 31.05.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București