NOUA COLECȚIE POLARIS JAEGER-LECOULTRE

JAEGER-LECOULTRE POLARIS AUTOMATIC


Omul de astăzi este cineva care face totul. Întotdeauna deschis la nou și neîncercat, el găsește metode surprinzătoare și inovatoare de a-și putea valorifica la maximum viața sa. Pentru el, este vorba de călătorie, nu de destinație, și de experiențele trăite de-a lungul drumului.

Omul de astăzi nu are un program pe care trebuie să-l respecte; el își face propriul său plan. Pentru stilul său de viață, el are nevoie de un ceas elegant, dar sportiv, care poate face totul, unul care se adaptează la pasul său activ: noul Jaeger-LeCoultre Polaris.

Noua colecție Jaeger-LeCoultre Polaris

Inspirat de ceasul iconic Memovox Polaris din 1968, Jaeger-LeCoultre a dezvoltat o nouă colecție care să se alăture pilonilor existenți ai mărcii.


Vintage Memovox 1968

Nu numai un omagiu unic la o referință istorică, ci o noua colecție Jaeger-LeCoultre Polaris ia spiritul lui Memovox Polaris și îl aplică omului de astăzi cu o gamă completă de ceasuri: un ceas automatic cu trei arătătoare, un cronograf și altul cu timp universal, precum și două modele cu o legătură mai puternică de tradiția: Jaeger-LeCoultre Polaris Date și Jaeger-LeCoultre Polaris Memovox.

Combinând know-how-ul înalt de fabricare al lui Jaeger-LeCoultre, unde toate mecanismele mecanice sunt făcute în firmă, cu robustețea, eleganța estetică și eleganța sportivă a omului de azi, Jaeger-LeCoultre Polaris este destinat să devină simbolul unui stil de viață activ .

Cu o lansare inițială de cinci modele, cu o ediție limitată care aduce un omagiu celei de-a 50-a aniversări a ceasului Memovox, colecția Jaeger-LeCoultre Polaris este un nou pilon, care redefinește eleganța sportivă.

Designul lui Jaeger-LeCoultre Polaris

Noua colectie Jaeger-LeCoultre Polaris canalizează cea mai buna traditie a ceasornicarilor lui Grande Maison si atenția lor la detaliu, creând in același timp un ceas contemporan sportiv si elegant, cu o atingere adusă de tradiție.

Arhitectura cadranului din colecția Jaeger-LeCoultre Polaris este distinctivă, combinând un amestec de finisaje pe trei cercuri concentrice: un centru inspirat de Memovox Polaris, cu un finisaj de raze de soare, granulat pe cercul exterior cu orele și minutele și un finisaj opal pe luneta interioară rotativă. Este aplicată sigla Jaeger-LeCoultre, precum și numerele clasice arabe și indecșii trapezoidali contemporani. Arătătoarele sunt mari și umplute cu Super-LumiNova, pentru o vizibilitate excelentă la lumină scăzută. În două modele, Super-LumiNova este de culoarea vanilie de epocă, ca un omagiu pentru aspectul Tritiului utilizat pe Memovox Polaris original. Fiind din punct de vedere istoric negru, noul Jaeger-LeCoultre Polaris este oferit cu un cadran negru sau cu unul albastru ocean, aducând un sentiment de eleganță urbană.

Carcasele colecției Jaeger-LeCoultre Polaris sunt noi, cu proporții concepute pentru un ceas sport elegant. Acestea oferă o combinație atrăgătoare de suprafețe periate și lustruite de mână, cu anse ascuțite, plonjante, și cu lunete subțiri, rotunjite. Coroanele mari, emblematice, ale modelului din 1968, au fost reproiectate pentru o mai bună aderență în timpul rotirii. Capacele transparente de închidere ale celor trei piese din această nouă colecție demonstrează mecanismele de manufactură a firmei, completate de o masă oscilantă, cu sigla emblematică Jaeger-LeCoultre.

Brățara metalică nou proiectată, cu trei zale, cu suprafețe finisate lustruite și periate, este ergonomică și confortabilă. Curelele sunt interșanjabile atât pentru pielea de aligator, cât și pentru cea de vițel. Acesta din urmă este oferit în varianta maro, deschisă sau întunecată, cu o patină de piele învechită. O nouă cataramă pliabilă grafică, prezentată pe curele de piele, reflectă designul carcasei cu o combinație de suprafețe lustruite și periate.

JAEGER-LECOULTRE POLARIS AUTOMATIC

Simplitatea a două coroane

Jaeger-LeCoultre Polaris Automatic introduce ansamblul colecției, cu cele două coroane iconice ale ei, una pentru setarea timpului și una pentru luneta rotativă interioară. Luneta interioară rotativă se referă la natura inspirată de scufundări a acestui ceas, simplificând actul de urmărire a timpului scurs. Designul cu două coroane este unic pentru colecția Jaeger-LeCoultre Polaris, ceea ce face ca ceasul să iasă în evidență.

Acest design sportiv este temperat prin finisarea sa, rezultând cadrane frumoase, cu trei tratamente - raze de soare, în spic și opalin. Ceasul prezintă curele interschimbabile, cu o nouă cataramă pliabilă. Jaeger-LeCoultre Polaris Automatic vine de asemenea cu o brățară cu trei zale, care este nouă, fiind produsă din 2018.

Caracteristici tehnice

Dimensiune: 41 mm, din oțel inoxidabil

Mecanism: mecanic automat, Jaeger-LeCoultre Caliber 898/1

Rezervă de mers: 40 de ore

Funcții: ore, minute, secunde, lunetă interioară rotativă

Cadran: negru sau albastru ocean, cu finisaje raze de soare, în spic și opalin

Etanșeitatea în apă: 100 m

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Zenith, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato. 

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Jaeger-LeCoultre, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Jaeger-LeCoultre. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 02.03.18. Actualizat: 02.03.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București