Master Ultra Thin Tourbillon in Pink Gold

 

Una dintre bijuteriile constelației virtuoase a orologerului Jaeger-LeCoultre, colecția Master Collection for Men, se îmbogățește cu câteva noi adăugiri în acest an, inclusiv un nou ceas Master Ultra Thin Tourbillon din aur roz. Urmând linia celor mai vechi modele Ultra Thin, această piesă se bucură de aceleași forme pure care au dat naștere unor caracteristici atât de iubite de cunoscători: rotunjimea carcasei sale; prezența puternică a indecșilor de ore; sofisticarea arătătoarelor sale Dauphine; finisajele lui Jaeger-LeCoultre Caliber 978G, vizibile pe parte din spate a ceasului și, nu în ultimul rând, baletul nesfârșit al turbionului și a cuștii sale de titan, aflate într-o permanentă mișcare.

Precizie și armonie

Pe fondul cadranului colorat in culoarea cojilor de ouă ale ceasului Master Ultra Thin Tourbillon, noile lui marcaje de oră mai mari, cu silueta lor aurită și catifelată, sunt mult mai atrăgătoare și mai ușor de citit decât oricând. Acestea se opresc la ora 6 și dispar cu totul pentru a face loc afișării turbionului, cu noua sa punte de aur. Pe spatele ceasului poate fi văzută noua punte principală a mecanismului său automat, decorată cu un finisaj de raze de soare. Fabricația extrem de sofisticată a acestui ceas - atât în detalii, cât și în finisaje - aduce o nouă dimensiune, indiferent de unghiul ales pentru a-i admira partea frontală sau reversul ei.

Finețea preciziei

10,77 milimetri - doar atât măsoară în grosime carcasa lui Master Ultra Thin Tourbillon, dar totuși ea poate găzdui calibrul Jaeger-LeCoultre 978G. Urcând pe culmi și mai înalte frumoasele sale finisaje, acest mecanism cu întoarcere automată beneficiază de o rezervă de mers de 45 de ore. Turbionul său atrage privirea printr-o deschidere largă la ora 6, captivând privirea cu jocul de spații libere și pline dintre roțile dințate. Acesta reprezintă chiar bătaile inimii ceasului, făcute vizibile într-o mișcare ritmică perfectă, care îi dă preciziei orologere o lumină aeriană care reușește să fascineze în mod permanent.

Foarte sobru

Versiunea în aur roz a lui Master Ultra Thin Tourbillon oferă un echilibru perfect, unul care poate bucura atât din punct de vedere rațional, cât și emoțional. Rigoarea ireproșabilă - exprimată prin liniaritatea supremă a arătătoarelor și a indecșilor de ore - constituie un fundal pentru complexul și complicatul joc al componentelor care alcătuiesc turbionul. Carcasa din aur roz a ceasului și cadranul în culoarea cojii de ou sunt absolut echilibrate prin generozitatea unei curele din piele brună de aligator.

Este o dovadă grăitoare că stringența tehnică poate merge mână în mână cu îndrăzneala creativă. Maeștrii ceasornicari, artiștii și meșteșugarii de la Manufactura aflată în Vallée de Joux au respectat această regulă de aur de la începutul lui Grande Maison .

Sărbătorirea preciziei, printr-un model cu finisaj excepțional ... Aceste câteva cuvinte rezumă întreaga filozofie pe care se bazează colecția Master Ultra Thin, inspirată de primul ceas ultra plat, realizat de Jaeger-LeCoultre în 1907.

Master Ultra Thin Tourbillon

Dimensions: 40 mm

Thickness: 10.77 mm

Calibre: 978G - Self-winding

Case: Pink gold

Water resistance: 5 bar

Functions: Hours/Minutes, Tourbillon (with seconds display)

Power reserve: 45 hours

Dial: Eggshell, gilded appliqué hour-markers, dauphine hands

Case-back: Open

Reference: Q1682410

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Zenith, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato. 

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Jaeger-LeCoultre, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Jaeger-LeCoultre. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 24.07.19. Actualizat: 27.07.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București