Jaeger-LeCoultre îl prezintă pe noul Dazzling Rendez-Vous

 

Capturând esența pură a feminității, colecția Rendez-Vous a fost reimaginată în acest an ca parte a temei "Arta preciziei". Precizie în acțiune. Precizie în proiectare. Chiar și dintr-o privire, aceste noi versiuni prezintă o bogăție uimitoare de detalii, cu elemente care aderă pe deplin la codurile lui High Jewelery: adăugarea unui set de gheare, o nouă viziune a fazelor lunii, caracterul distinct al diamantelor și perlării, precum și reproiectarea modelelor Jaeger-LeCoultre Calibres 898B și 925A.

Mai mult ca niciodată, noile modele ale colecției Rendez-Vous sunt impregnate cu spiritul orologer, în interior și în exterior. Personalitatea excepțională a fiecăruia este o reflectare perfectă a preciziei extreme necesare pentru a aduce aceste creații la viață.

DAZZLING Rendez-Vous Night & Day

Disponibil în aur alb sau roz, cu curele din piele de aligator (în nuanțe de albastru sau gri-maro), ceasul Dazzling Rendez-Vous Night & Day setează scena pentru o nouă viziune a funcției iconice Night & Day. Combinând aurul, perlele și diamantele, cu o atenție fără compromis la detalii, această caracteristică este la fel de echilibrată ca întotdeauna. Cu un mecanism automatic amplasat într-o carcasă generoasă (36 mm), acest model atemporal va fermeca cu siguranță orice femeie sofisticată cu gust pentru ceasuri de bijuterie realizate pentru nopțile din afara orașelor.

Aranjament nou al ghearelor

Cu un set de diamante adus la viață prin tehnicile de bijuterie cele mai meticuloase și uimitoare, noul ceas Dazzling Rendez-Vous Night & Day aduce un omagiu celei mai înalte forme de precizie, atât în ??măiestrie, cât și în pasiune creativă. Maeștrii bijutieri de la Jaeger-LeCoultre strălucesc cu un talent rar pentru tehnici unice de setare a bijuteriilor, cum ar fi zăpada, granulația, bagheta sau setarea ghearelor. Acest ultim stil se află pe scena centrală ale acestor noi Dazzling Rendez-Vous. Aceste tehnici de setare necesită precizie extremă, atenție la detalii și un grad remarcabil de răbdare. Setarea ghearelor le ia maeștrilor bijutieri ore de lucru, pentru a tăia, a seta și a pune diamantele unul câte unul, aducându-le radierea și strălucirea.

Un aspect nou cu diamante și perle

Spiritul ceasurilor-bijuterii este de necontestat chiar dintr-o singură privire, cu o nouă înfrumusețare cu perle pe cadran și trei rânduri de diamante, inclusiv setarea ghearelor. Radianța a 168 de diamante este o minune, privirea fiind atrasă de culorile cadranului alb, care pare să strălucească. Această interacțiune de lumină cu perlele strălucește cu un efect de mare cu nori. Indicatorul zi / noapte se deplasează pe un cer perlat înstelat, într-o deschidere de la ora 6.

Cele trei rânduri de diamante spumante se desfășoară gratios, efectul crescand in continuare prin stralucirea suprafetei irizante. Luneta prețioasă, setată cu 108 diamante, strălucește cu o intensitate luminoasă uimitoare. Un alt rând de 47 de diamante mai mici este așezat în interiorul cadranului, în timp ce ansele sunt de asemenea prevăzute cu 12 diamante. Un singur diamant împodobește cabochonul inversat, pentru o finisare de un perfect rafinament. În acest cadru somptuos, arătătoarele unice și numerele florale, atât de emblematice, ale colecției Rendez-Vous, pot să strălucească în toată gloria lor.

Aceste două versiuni distincte de bijuterii fac din colecția Rendez-Vous o invitație de a descoperi vise pure, aduse la viață. Între ritmul perfect măsurat al mecanismului automat și precizia uimitoare a funcției poetice "Noapte și Zi", diamantele și cadranul perlat se evidențiază cu grație infinită, reprezentând o minune cu adevărat uluitoare de ceasornicărie.

DAZZLING Rendez-Vous Moon

O setare completă de gheare. Două rânduri de diamante tăiate briliante, care curg de-a lungul conturului lunetei și continuă până la inima cadranului perlat. O nouă viziune a fazelor lunii pentru a întări modelul cu suflet pur și feminitate. Versiunea de aur alb păstrează un timp perfect pentru femeile elegante care își doresc piese ce sunt în mod egal ceasornicărie și bijuterie. Dacă caracterul timpului este cu adevărat rotund și feminin, "Dazzling Rendez-Vous Moon" este alegerea perfectă a titlului.

Aranjament nou al ghearelor

Luneta exterioară prezintă cu mândrie un șir impecabil de 108 diamante strâns setate. Inițial introdus prin ceasul Jewellery 101, acest tip de setare de bijuterii necesită o mare finețe, fiind împins spre noi înălțimi de către Manufactura Jaeger-LeCoultre, în conformitate cu expertiza renumită a orologerului. O a doua linie de diamante mai mici serve?te doar pentru a accentua caracterul delicat al ceasului. Etereale și subtile, 47 de diamante formează un inel strălucitor în mijlocul cadranului. Ca finisaje remarcabile, 12 diamante încrustate în anse și diamantul unic pe cabochon-ul inversat ies în evidență ca lucrări de un rafinament pur.

Faze lunare noi

Pe Rendez-Vous Dazzling un cer înstelat de aventurin în culoarea miezului albastru al nopții servește ca fundal perfect pentru noua față a lunii, re-imaginată aici pe deplin pe cadranul perlat. Ceasul face imediat impresia unei execuții impecabile. Maeștrii ceasornicari și meseriașii lui Jaeger-LeCoultre sunt responsabili pentru a injecta viața în această capodoperă, aderând cu cea mai mare precizie la tehnicilvechi de secole, toate sub ochii atenți ai microscoapelor binoculare. Un nor translucid apare în prim plan înaintea funcției de fază lună nouă, pe atât de acoperitor pe cât și de dezvăluitor, pentru un îndrăzneț efect contemporan, îmbibat cu atingerea măiestriei fine.

O minune de pietre prețioase și materiale fine

Iridescentă, mereu în schimbare și ultra-feminină ... perlarea a rămas un procedeu sfințit pentru meșteșugarii și artiștii Manufacturii. Piatră după piatră, diamantele sunt alese cu aceeasi grija speciala si conform unor standarde meticuloase. Indiferent de tipul setării, obiectivul rămâne același: accentuarea luminozității și puritatății pietrelor. Strălucirea cadranului perlat al noului Dazzling Rendez-Vous Moon este reflectată de coroana setată cu un diamant care îi amplifică reflecțiile și intensitatea.

Ceasurile Dazzling Rendez-Vous Moon reprezintă sinteza perfectă a preciziei ceasornicăriei și a bijuteriei. Manufactura Jaeger-LeCoultre se străduiește să estompeze fără sfârșit liniile dintre cele două prin modele excepționale care continuă să-și lase amprenta asupra istoriei orologeriei.

Technical Data

Dazzling Rendez-Vous Night & Day

Dimensions: 36 mm

Thickness: 9.80 mm

Caliber: 898B/1- Automatic

Case: White gold, pink gold

Water resistance: 5 bars

Functions: Hours/Minutes, Day/Night Indication

Power reserve: 38 hours

Dial: Mother-of-pearl, diamonds

Diamonds: 168 diamonds - 3.43 carats

Case-back: Open

Reference: Q3433570, Q3432570

Dazzling Rendez-Vous Moon

Dimensions: 36 mm

Thickness: 9.80 mm

Caliber: 925B/1- Automatic

Case: White gold

Water resistance: 5 bars

Functions: Hours/Minutes, Moon Phases

Power reserve: 38 hours

Dial: Mother-of-pearl, diamonds

Diamonds: 168 diamonds - 3.43 carats

Case-back: Open

Reference: Q3523570

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Zenith, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato. 

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Jaeger-LeCoultre, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Jaeger-LeCoultre. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 2.05.19. Actualizat: 02.05.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București