Atmos Transparente

 

 

În interiorul carcasei sale transparente, din sticlă anti-reflectantă, ceasul Atmos Transparente afișează o nouă față impresionantă. Din fiecare unghi - din față, lateral sau spate - viziunea este captivantă, iar echilibrul este perfect. Cadranul este înfrumusețat printr-un stil art deco. Marcajele orare și arătătoarele se conduc după o estetică minimalistă. Baza este periată satinată și este placată cu rodiu.

Datorită unui mecanism foarte simplu, inventat de inginerul Jean-Léon Reutter în 1928 și adus pe piață de Jaeger-LeCoultre în anii 1930, ceasul Atmos trăiește din aer. Întotdeauna la fel de constant, întotdeauna la fel de exact.

Mișcare practic perpetuă

Un secret care este ascuns la simpla vedere: doar un singur grad de variație în temperatura camerei ceasul Atmos captează suficientă energie pentru a funcționa două zile întregi. Pereții transparenți permit componentelor mecanismului său, Jaeger-LeCoultre Caliber 563, să fie admirate din orice unghi. Fiecare față a învelișului său transparent a fost tratată cu un nou strat anti-reflectorizant. Acum iubitorii de obiecte frumoase se pot bucura de fiecare detaliu al acestui fascinant afișaj de măiestrie orologeră.

Armonia estetică și cromatică

Ceasul Atmos Transparente este dotat cu un cadran din sticlă, care își pune în evidență cele douăsprezece marcaje de oră. Fin, perfect drept, și de un negru profund, ele ies puternic în evidență în cadrul acestui design remarcabil. În centru, două mari arătătoare, de aceeași culoare neagră, indică orele și minutele. Stricte, aproape minimaliste în liniile lor, aceste atribute chintesențiale formează un contrast armonios cu plenitudinea rotunjită a cadranului.

Aceste linii drepte sunt adăpostite într-un cerc, care se înscrie în interiorul unui dreptunghi. Și încă o dată, Jaeger-LeCoultre își demonstrează know-how-ul său unic, străduindu-se constant să combine expertiza mecanică cu precizia estetică - găsind modalități de a opune forme geometrice pentru a coabita aceeași piesă, completându-se la perfecțiune reciproc.

În acest Atmos Transparente mișcarea virtual perpetuă se bucură de o altă ocazie pentru a dezvălui geniul mecanic și precizia excepțională care o caracterizează. Atributele de mediu ale acestui ceas iconic Jaeger-LeCoultre l-au poziționat-o cu mult înaintea vremurilor sale, astfel încât Atmos rămâne un element indispensabil pentru iubitorii de lucruri fine, care se arată încântați de obiecte atemporale cu un design hotărât contemporan.

Notă. Ceasul Atmos este cadoul pe care guvernul Confederației Elvețiene îl oferă în mod tradițional oaspeților ei de importanță deosebtă, aflați în vizită oficială în Țara Cantoanelor.

Atmos Transparente

Movement: mechanical, virtually perpetual, Jaeger-LeCoultre Calibre 563, manufactured and assembled by hand, 217 parts, annular balance wheel

Functions: Hours/Minutes

Dimensions: 250 mm x 185 mm x 145 mm

Calibre: 563

Power reserve: virtually perpetual

Dial: glass, transferred index

Hands: black polished finish

Cabinet: new-generation glass for a totally colourless, see-through effect with an anti-reflective coating

Base: stainless steel with dual polished and satin-brushed finish

Reference: Q5135204

 

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Zenith, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato. 

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Jaeger-LeCoultre, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Jaeger-LeCoultre. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 9,01.2020. Actualizat: 10.01.20
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București