">

 

1815 TOURBILLON ENAMEL

 

Ediție specială a primului ceas turbion, datorat lui A. Lange & Söhne, cu stop secunde și Zero-Reset.

Cu patru ani în urmă, în 1815 Tourbillon, A. Lange & Söhne a combinat pentru prima dată mecanismul de stop-secunde pentru turbion cu caracteristica de setare a timpului Zero-Reset.

Împreună, mecanismele brevetate au permis ca ceasul să fie oprit și apoi setat cu precizie de o secundă. Acum, acest instrument de precizie de timp a fost introdus într-o ediție limitată la 100 de piese, cu un cadran alb de email.

Limitat la 100 de ceasuri, variația specială a lui 1815 Turbillon îmbină tradiția tradițională cu micro-mecanica modernă. La prima vedere, ceasul conceput în mod determinat cu cadranul alb de email este un studiu de caz de subevaluare.

Deschiderea mare de la ora 6 oferă doar o impresie modestă a complexității sale: dezvăluie în acțiune turbionul de un minut, suspendat sub un pod lustruit negru.

Totuși, acest turbion nu doar compensează influența gravitației. Experții de la Lange au elaborat o rafinare logică pentru complicațiile complicate filigranate, prin adăugarea a două mecanisme brevetate.

Introdus prima dată în 1997 în modelul Langematik, mecanismul Zero-Reset interacționează cu mecanismul stop-secunde pentru turbion - patentat în 2008 - pentru a asigura o precizie de o secundă la oprirea și setarea ceasului.

Precizia mecanică a calibrului L102.1 poate fi admirată prin carcasa de cristal de safir.

Decorarea elegantă al mecanismului este încoronată de o piatră prețioasă diamantată într-un șaton de aur înșurubat în platina roții a patra, care este împodobită cu o gravură executată cu mână liberă.

Carcasele de platină de 39,5 milimetri sunt numerotate consecutiv de la 001/100 la 100/100. Ele constituie un cadru atrăgător pentru cadranul alb emailat.

Sunt necesare aproximativ 30 de procese manuale pentru a realiza fiecare cadran. Cercetarea autenticității istorice se evidențiază în detalii, cum ar fi roșul 12, care este tipărit separat și apoi copt.

Arătătoarele în oțel înalbăstrit, cifrele arabe și scala de cale ferată a minutelor reprezintă personalitatea clasică, sinonimă cu ceasurile de buzunar legendare din secolul al XIX-lea și al XX-lea.

Ceasul 1815 Tourbillon este echipat cu o curea din piele neagră de aligator, cusută manual, cu o cataramă solidă de platină.

Technical specifications - A. Lange & Söhne 1815 Tourbillon Enamel Dial

Case: 39.5mm diameter x 11.3mm height - 950 platinum case, polished and brushed - sapphire crystal front and back

Dial: copper, with white enamel - blued steel hands

Movement: Calibre L102.1, in-house

- mechanical, hand-wound - 262 parts

- 20 jewels including one diamond endstone

- 3Hz frequency - 72h power reserve

- patented stop-seconds mechanism and patented Zero-Reset mechanism

- Hours, minutes, small second over the one-minute tourbillon - diameter 32.6mm x height 6.6mm

- Strap: black hand-stitched alligator leather strap

- Lange deployment buckle in platinum

Availability: Limited to 100 pieces

Reference: 730.079F

Va invitam sa apasati aici pentru a ne cere informatii despre ceasurile Lange, inclusiv unele legate de disponibilitate si de preturi. Va invitam de asemeni sa ne vizitati la magazinele GALT Orologerie elvetiana pentru a admira si ceasurile realizate de firme elvetiene de prestigiu, precum Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil si a., firma noastra fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asiguram pentru dvs. si service-ul, autorizat de producator, al tuturor produselor realizate de aceastea.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:27.09.18. Modificat 27.09.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București