">

 

RECORD DE PREȚ

PENTRU O PIESĂ UNICĂ A. LANGE & SÖHNE

 

Ceasul 1815 "Homage to Walter Lange" a fost licitat pentru 852.500 Franci elvețieni

La licitația de primăvară Phillips, mult așteptată, care a avut loc la Geneva pe 13 mai 2018, singurul ceas 1815 "Homage to Walter Lange", realizat vreodată într-o carcasă de oțel, a fost licitat pentru un preț imbatabil de 852.500 CHF (US$ 852,414; € 713,627, cu prima cumpărătorului inclusă). Acesta este cel mai înalt rezultat la o licitație pe care un ceas de mână Lange l-a obținut vreodată.

Această piesă unică a fost dedicată fondatorului companiei, Walter Lange, care a decedat în 2017. Caracteristicile sale speciale includ un mecanism sweep-seconds, un segment negru emailat de cadran și o cutie din oțel inoxidabil.

Toate veniturile provenite din vânzarea ceasului vor fi transmise către Children Action Foundation.

Această organizație de ajutorare din Elveția contribuie la promovarea bunăstării fizice și emoționale a copiilor dezavantajați și a tinerilor din opt țări din întreaga lume.

Directorul executiv al Lange, Wilhelm Schmid, a fost încântat de rezultatul licitației: "Rezultatul a depășit așteptările noastre.

Sunt deosebit de încântat că putem aduce o contribuție majoră la Children Action, așa cum intenționa Walter Lange.

Faptul că ceasul a fost licitat pentru o sumă atât de mare nu este doar o reflectare a valorii ridicate a ceasurilor lui A. Lange & Söhne, ci și o admirație uriașă a colecționarilor pentru Walter Lange".

Potrivit licitatorului, Aurel Bacs, succesul ceasului este în mare parte datorat unui singur lucru.

1815 "Homage to Walter Lange" este primul ceas de oțel emis oficial și public de A. Lange & Söhne.

Este visul colecționarului și a fost intenționat de la început să adune fonduri pentru o operă de caritate care îi ajută pe copiii aflați în dificultate.

Această istorie unică va fi pentru totdeauna asociată cu originea ceasului și a fost un privilegiu pentru noi toți la Phillips să fi participat la acest frumos proiect".

Pe lângă versiunea unică din oțel, edițiile limitate ale lui 1815 "Homage to Walter Lange" sunt disponibile și în aur alb (145 ceasuri), aur roz (90 de ceasuri) și aur galben (27 ceasuri).

Acestea vor intra în vânzare în toamnă. Numărul de ceasuri disponibile în fiecare ediție limitată se referă la o importantă dată din istoria Lange: au trecut 145 de ani între 7 decembrie 1845, când compania a fost fondată de Ferdinand Adolph Lange și 7 decembrie 1990, data la care a fost reînființată de străbunul său Walter Lange.

Numărul de ceasuri disponibile în ediția limitată de aur roz se referă la anul 1990.

Și, în cele din urmă, au trecut încă 27 de ani înainte ca ediția specială să fie prezentată în onoarea lui Walter Lange, pe 7 decembrie 2017.

Va invitam sa apasati aici pentru a ne cere informatii despre ceasurile Lange, inclusiv unele legate de disponibilitate si de preturi. Va invitam de asemeni sa ne vizitati la magazinele GALT Orologerie elvetiana pentru a admira si ceasurile realizate de firme elvetiene de prestigiu, precum Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil si a., firma noastra fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asiguram pentru dvs. si service-ul, autorizat de producator, al tuturor produselor realizate de aceastea.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 22.06.18. Modificat 22.06.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București