">

 

LANGE 1 - "25th Anniversary"

 

Ediția jubiliară a celui mai cunoscut ceas al lui A. Lange & Söhne

LANGE 1 a fost primul ceas al erei noi și a fost icoana de necontestat a lui A. Lange & Söhne de 25 de ani. Acesta este motivul pentru care manufactura sărbătorește aniversarea ceasului premiat printr- o ediție "A 25-a aniversare" în aur alb, limitată la 250 de ceasuri. Printre caracteristicile sale speciale se numără un cadran argintat tipărit în albastru, cifre de dată albastre, un capac pe balamale cu o gravură a sediului lui Lange și un cocoș de balansier gravat manual cu linii înalbăstrite.

24 octombrie 1994 este cea mai importantă dată în istoria recentă a lui A. Lange & Söhne. Este ziua în care fondatorul companiei, Walter Lange și partenerul său Günter Blümlein au prezentat primele patru ceasuri de mână la Palatul Dresda, inclusiv LANGE 1.

Aranjamentul asimetric al cadranelor sale a declanșat discuții, iar aspectele sale tehnice - cum ar fi data supradimensionată si bariletele duble - au fost primite cu entuziasm.

La început, fiecare design de definire a stilului polarizează. Acest lucru se datorează faptului că el trebuie să depășească așteptările obișnuite pentru a-și desfășura recursul estetic. LANGE 1 este un bun exemplu.

O dată supradimensionată și o dispunere asimetrică a cadranului asociat cu un calibru mecanic finisat cu minuțiozitate - la mijlocul anilor 1990, aceasta a fost considerată de mulți ca o provocare. Dar designul neobișnuit a atras o atenție considerabilă și a făcut pe A. Lange & Söhne renumit peste noapte.

Evenimentul istoric care a pus A. Lange & Söhne înapoi pe harta orologerilor interna?ionali de precizie în 1994 este amintit în anul aniversar 2019 cu o colecție de modele diferite, în aur alb, care aduce un omagiu reperelor cheie ale familiei ceasurilor LANGE 1.

Semnele distinctive pe care le împărtășesc sunt un cadran din argint solid, cu cifre albastre și marcaje de oră tipărite, cifre de dată în albastru și o curea din piele albastră din piele de aligator, de culoare asortată, cu cusături gri.

LANGE 1 marchează lansarea seriei "25 de ani". Ea fost realizată aproape neschimbată din 1994. Mecanismul ei reflectă evoluția sa tehnică. Calibrul manual L121.1, introdus în 2015, include o afișare precisă a datei și un arc de balansier Lange cu oscilație liberă.

Împreună cu un balansier mare, se asigură o precizie superioară a mersului. Mecanismul complet, puternic înfrumusețat - la fel ca și în cazul primului calibru LANGE 1 L901.0 - este dotată cu un barilet dublu cu o rezervă de mers de 72 de ore, precum și cu semne tipice de calitate Lange.

Elementele de notorietate sunt placa de trei sferturi realizată din argint german netratat, opt șatoni înșurubați din aur și cocoșul de balansier gravat de mână. El prezintă o gravură foarte specială: data supradimensionată cu un "25" care simbolizează cea de-a 25-a aniversare. Liniile executate manual ale noului model de gravare sunt înalbăstrite pentru prima dată și astfel se evidențiază printr- un contrast deosebit de bogat.

LANGE "A 25 -a aniversare", limitat la 250 de ceasuri, are o altă caracteristică ce iese în evidență: capacul pe balamale gravat, fabricat din aur alb solid. Gravura descrie sediul Lange care datează din 1873, numele lui Walter Lange și al lui Günter Blümlein, precum și o gravură în relief a inscripției "25 YEARS LANGE 1".

Va invitam sa apasati aici pentru a ne cere informatii despre ceasurile Lange, inclusiv unele legate de disponibilitate si de preturi. Va invitam de asemeni sa ne vizitati la magazinele GALT Orologerie elvetiana pentru a admira si ceasurile realizate de firme elvetiene de prestigiu, precum Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil si a., firma noastra fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asiguram pentru dvs. si service-ul, autorizat de producator, al tuturor produselor realizate de aceastea.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 17.01.19. Modificat 19.01.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București