Conquest V.H.P.

 

Bazat pe numeroșii săi ani de experiență în folosirea oscilatoarelor cu cuarț, Longines revizitează o poveste de succes din anii '80. Cu Conquest V.H.P. (Very High Precision), acesta marchează o revenire la o tehnologie în care a fost un pionier și un expert, în special prin activitățile sale de cronometraj.

Noua colecție a fost lansat la Observatorul Neuchatel, acolo unde primul ceas de cuarț cu o precizie absolută, dezvoltat de brand, a fost certificat în 1954. Conquest V.H.P. reprezintă o nouă realizare în domeniul oscilatoarelor cu cuarț, care combină o mare precizie, o tehnicitate ridicată și un aspect sportiv marcat de eleganța unică a brandului.

Istoria folosirii oscilatoarelor cu cuarț de către Longines a fost una plină de inovații tehnice și de realizări. În 1954 brandul a dezvoltat un prim ceas de cuarț, cu care a fost stabilită rapid o lungă serie de recorduri de precizie la Observatorul din Neuchâtel.

Acesta a fost găzduit în miticul Chronocinégines, un instrument care a devenit un pionier în istoria cronometriei, deoarece oferea arbitrilor o bandă de film compusă dintr-o serie de împrimări la câte 1/100 dintr-o secundă, permițându-le să urmărească mișcarea sportivilor la momentul în care treceau linia de sosire.

În 1969 măiestria tehnologică a condus Longines la a dezvălui Ultra-Quartz, primul ceas de mână cu cuarț conceput pentru a fi produs în masă. Un pas uriaș a fost realizat in 1984, cu calibrul de cuarț montat în Conquest V.H.P., stabilindu-se un record de precizie pentru acea vreme.

Ca o extensie a acestor repere istorice, marca cu clepsidra înaripată prezintă acum noua sa cucerire V.H.P., echipată cu un mecanism dezvoltat de compania de fabricație ETA exclusiv pentru Longines.

Acest mecanism este caracterizat prin gradul său ridicat de precizie pentru un ceas cu afișaj analogic (+/- 5 s pe an), precum și capacitatea sa de a reseta arătătoarele sale după un impact sau după expunerea la un câmp magnetic, utilizând sistemul GPD (gear position detection).

Aceste caracteristici atractive sunt responsabile pentru statutul său de mecanism excepțional, la care trebuie adăugată o durată lungă a bateriei (5 ani) și un calendar perpetuu. Adevărata esență a lui Conquest, linia sa sportivă, face că acest ceas excepțional să reunească tehnicitatea ridicată și estetică dinamică. Conquest V.H.P. s-a poziționat astfel ca un purtător standard al preciziei extreme.

Aceste ceasuri din oțel sunt disponibile cu 3 arătătoare / calendar (carcase cu diametre de 41 și 43 mm în diametru) sau ca versiuni de cronografe (carcase cu diametre de 42 și 44 mm în diametru). Cronograful afișează orele, minutele și secundele, are un contor de 30 de minute la ora 3, un contor de 12 ore la ora 9 și unul de 60 de secunde în centru.

La fiecare model ajustările sunt realizate cu ajutorul coroanei inteligente, în timp ce indicatorul E.O.L. (End of Life) poate semnala preventiv sfârșitul de viață al bateriei, făcând ca arătătorul secundei să sară în incremente de 5 sec. Dacă nu mai există suficientă energie pentru a face ca ceasul să-și păstreze precizia, arătătoarele se vor opri la ora 12. Cu toate acestea va mai exista destulă energie pentru a menține calendarul perpetuu în funcțiune timp de încă 6 luni. Modelele din colecția Conquest V.H.P. afișează indicațiile de timp pe cadrane albastre, carbon, argintate sau negre. O brățară de oțel cu încuietoare de siguranță pliabilă completează această piesă excepțională.

Conquest V.H.P.

Technical Sheet, three hands

References numbers L3.716.4.56/66/76/96.6 O41.00mm

L3.726.4.56/66/76/96.6 O43.00mm

Calibre Quartz movement

L288.2 (ETA E56.111)

Functions Hours, minutes, seconds and date aperture at 3 o'clock (perpetual calendar)

Cases Round, stainless steel, diameters 41.00mm or 43.00mm

Sapphire crystal with multi-layered anti-reflective coating

Dials Black, silvered, blue or carbon, with 2 applied arabic numerals and 9 applied bar indexes with Super-Luminova S3

V.H.P. inscription in red

Hands Black “new noir”

Water resistance Up to 5 bar (50 meters)

Strap Stainless steel with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism

Technical Sheet Chronograph

References numbers

L3. 717.4.56/66/76/96.6 diameter 42.00mm

L3.727.4.56/66/76/96.6 diameter 44.00mm

Calibre Quartz movement

L289.2 (ETA E57.211)

Functions Hours, minutes, seconds and date aperture at 4 o'clock (perpetual calendar)

Chronograph

Central second hand

30-minutes counter at 3 o'clock

12-hour counter at 9 o'clock

Cases Round, stainless steel, O42.00mm or O44.00mm

Sapphire crystal with multi-layered anti-reflective coating

Dials Black, silvered, blue or carbon, with 2 applied arabic numerals and 9 applied bar indexes with Super-Luminova S3

V.H.P. inscription in red

Small seconds at 6 o'clock

Date aperture at 4 o'clock

30-minutes counter at 3 o'clock

12-hours counter at 9 o'clock

Hands Black “new noir”

Water resistance Up to 5 bar (50 meters)

Strap Stainless steel with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 18.09.16. Modificat: 25.03.17
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București