Longines Legends Diver Watch: performanța și eleganța combinate

 

Având în urmă 185 de ani de istorie vastă, firmei Longines îi place să readucă piesele istorice care i-au ajutat să-și creeze reputația. O piesă iconică din linia Heritage a mărcii orologere, Longines Legend Diver Watch este reeditarea unui ceas de scufundări din 1960. În timp ce păstrează codurile și designul tipic al anilor 60, Longines și-a pus actuala experiență în serviciul acestei ediții contemporane, pentru a garanta lizibilitatea, etanșeitatea și caracterul lui practic. Acest ceas combina înalta eleganță cu performanta. Astăzi, marca elvețiană de ceasuri sărbătorește cea de-a zecea aniversare a acestei reeditări, oferind o nouă versiune, cu o brățară cu împletitură Milanese.

Longines și-a asociat întotdeauna numele cu exploatările prestigioase ale pionierilor care încercau să lărgească în continuare limitele performanței și în special în descoperirile mediilor subacvatice. Re-emiterea unui ceas de scufundări din 1960, produsă într-o perioadă în care explorarea subacvatică și scufundările militare și sportive au înflorit, Longines Legend Diver Watch se uită înapoi la stilul îndrăzneț care a făcut ceasul original atât de reușit.

Sunt repetate liniile ceasului original, inclusiv cristalul bombat, care amintește de limitările tehnice ale timpului. În timp ce păstrează spiritul anilor șaizeci al acestui ceas legendar, Longines a dat acestei piesă caracteristici tehnice contemporane și orientate spre performanță: un cristal de safir, o coroană și un capac de închidere ambele înfiletate, pentru a garanta etanșeitatea în apă până la 300 m, sau chiar un disc bidirecțional intern pentru scafandri. Cel din urmă este activat și blocat de una dintre coroane, ceea ce face posibilă determinarea timpului de scufundare rămas.

Indecșii, cifrele și arătătoarele, acoperite cu Super-LumiNovaź, se profilează pe cadranul lăcuit negru pentru a oferi o lizibilitate optimă, accentuată în continuare de tipografia simplă și clară a cifrelor 3, 6, 9 și 12. Carcasa din oțel inoxidabil de 42 mm găzduiește un mecanism mecanic automat L633 și oferă o gravură a unui scafandru pe capacul său înșurubat.

Această piesă este disponibilă fie cu o curea de cauciuc, fie de piele, fie cu noua curea de ceas Milanese, pentru a putea fi purtată la orice ocazie.

 The Longines Legend Diver Watch

Technical sheet

Reference numbers L3.674.4.50.x

Caliber Self-winding mechanical movement

Caliber L633 (ETA 2824/2)

111 lines, 25 jewels, 28,800 vibrations per hour

Power reserve of 38 hours

Functions Hours, minutes and seconds

Case Round, stainless steel, A 42 mm

with internal turning diving bezel

Screw-down case back and two screw-in crowns

Embossed diver symbol on case back

Dials Black lacquered dial, indices coated with Super-LumiNovaź

Hands Polished rhodium-plated with Super-LumiNovaź

Water-resistance To 30 bar (300 meters)

Crystal Domed sapphire

Strap/Bracelet Steel Milanese mesh with double security folding clasp and integrated diving extension

Black matte cowhide with diving buckle

Black rubber with with double security folding clasp and integrated diving extension

 

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 5.10.17. Modificat: 05.10.17
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București