The Longines Master Collection 2019

 

Longines introduce noua față a liniei sale emblematice

Longines își reafirmă expertiza în ceasornicărie prin adăugarea de noi creații care consolidează una dintre liniile sale emblematice, The Longines Master Collection. Alimentate de un nou mecanism cu întoarcere automată, dezvoltat exclusiv pentru Longines, aceste ceasuri sunt caracterizate printr-un indicator de fază lunară și o estetică rafinată, creând un echilibru între excelența tehnică și eleganța clasică.

Un simbol al expertizei orologere a lui Longines, Colecția Master Longines întruchipează perfect valorile de excelență și eleganță care au contribuit la construirea reputației mărcii în întreaga lume. De când această linie de modele, alimentată cu mecanisme mecanice, a fost creată în 2005, i-au fost adăugate de-a lungul anilor noi variații și caracteristici sofisticate care demonstrează tradiția de ceasornicărie atât de dragă brandului.

Astăzi, Longines introduce noi modele care prezintă un indicator de fază de lună la ora 6, înconjurat de un inel de dată cu numere arabe, pe care o arătătoare indică ziua curentă. Mecanismul este alimentat de un nou mecanism dezvoltat exclusiv pentru brand - calibrul L899. În căutarea sa eternă pentru eleganță, Longines a conceput un cadran elegant pentru aceste piese noi, combinat cu un design atemporal, creând astfel o estetică restânsă și armonioasă.

Oferite în două dimensiuni (cu 40 și 42 mm în diametru), noile modele ale colecției The Longines Master Collection sunt disponibile într-o gamă de cadranele diferite: semințe de orz negru cu cifre romane pictate, argintate cu cifre arabe pictate sau reze de soare în albastru cu indecși aplicați.

Versiunea de 40 mm este de asemenea disponibilă într-o versiune cu indecși de diamant, ce aduc un rezultat rafinat. Noile modele ale colecției Longines Master Collection sunt oferite fie cu o brățară din oțel inoxidabil, fie cu o curea neagră, maro sau albastră, pentru a se asorta cu diferitele culori ale cadranului.

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 25.09.19. Modificat: 28.09.19->->->->
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București