Mondaine Helvetica - Eleganță în lumină

 

Deosebită în istorie și creată pentru a intriga puriștii, tipografii și artiștii, colecția de toamnă 2017 Mondaine Helvetica oferă iluzia simplității; cu coduri de design în pereche și detalii minuțioase, sugerând adevărata ingenuitate și arta în centrul ei.

Colecția de toamnă 2017 conține designul formativ Helvetic,a actualizat cu curele luxoase din piele catifelată, în tonuri frumoase ce includ nisipul de caisă, griul soft și albastrul elegant.

Un nou design pe modelele Mondaine Helvetica Light a fost construit cu o carcasă periată din oțel inoxidabil, aurită, care este apoi completată de cadranul alb rafinat și indecșii delicați de aur roz.

Detaliile sale sofisticate sunt apoi juxtapuse în mod grațios cu cureaua exclusivistă de velur, care este disponibilă atât în ??nisip caisă, cât și în gri.

Plecând de la aurul roz, Mondaine a proiectat, de asemenea, un omagiu urban pentru colecția sa.

Cu o carcasă din oțel inoxidabil alb placată IP, acest model utilitar combină un cadran de argint cu arătătoare albastre de ore și minute, cu un arătător argintiu de secunde, pentru o estetică sobră.

Purtat pe o curea din piele naturală, albastra, acesta este un nou design pentru Mondaine Helvetica, realizându-se încă un ceas rafinat.

Mondaine se străduiește să păstreze lucrurile simple și autentice. Reunind în mod constant designul elvețian cu formă, funcția și inventivitatea, Mondaine continuă să realizeze ceasuri frumoase și fiabile pentru acum, mâine și întotdeauna.

Informații despre produs

• Mecanism elvețian cu cuarț

• Fabricat în Elveția

• Disponibil în diametrele 26 și 38 mm

• Disponibil din august 2017

MH1.L1111.LG Mondaine Helvetica Light diametru 26 mm

MH1.L2211.LG Mondaine Helvetica Light diametru 38 mm

MH1.L2210.LH Mondaine Helvetica Light diametru 38 mm

MH1.L2210.LD Mondaine Helvetica Light diametru 38 mm

MH1.L1110.LD Mondaine Helvetica Light diametru 26 mm

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Mondaine.

Încheiem, amintindu-vă că firma Impulse România srl este importatorul oficial și exclusiv pentru România a mărcii de ceasuri elvețiene MONDAINE și că ea propune ceasurile  prezentate mai sus și le asigură service-ul prin intermediul magazinelor ei GALT orologerie elvețiană.

 
Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax:  231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvețiană.
Creat: 3.11.2017. Ultima modificare: 3.11.2017

Cum să vă îmbrăcați acum?

În București