Mondaine ESSENCE

 

Încă o dată, Mondaine a dovedit că este un pionier, prin lansarea celei mai noi minuni de design, născute din natură; Essence.

Essence de la Mondaine marchează o nouă eră a brandului, construit cu materiale durabile, la fel de eco-conștient și elegant.

Dezvoltat folosind surse ecologic prietenoase, materialele sale regenerabile, inclusiv Rizinus (ulei de ricin) pentru carcasa sa; cauciuc natural pentru curea și sticle din PET reciclate pentru săculețul multifuncțional, fac aceste creații moderne nu numai curate și simple în design, ci și cu considerație pentru lumea în care trăim.

Cu aceste ceasuri noi, Mondaine rezonează în spiritul vremii noastre, orientându-se nu numai către cei fascinați prin design, ci și către cei care se preocupă de mediul înconjurător. Fie că este vorba de dietă sau de obiceiurile de cumpărare, Mondaine abordează direct acest colectiv, alăturandu-și dorințele de a avea un impact pozitiv asupra schimbării lumii, cu un ceas inovator ca Essence, pentru a ilustra sprijinul său.

Seria Essence a lui Mondaine face o declarație lăudabilă; că și un produs la fel de elegant și pretențios din punct de vedere tehnic ca un ceas Mondaine poate fi realizat din materiale ingenioase și inovatoare, și la un preț accesibil tuturor.

Reținând marcajele cheie ale ADN-ului mărcii Mondaine, Essence combină meșteșugul clasic elvețian cu evoluția producției și a întreprinderii, pentru a oferi o colecție perfectă viitoare, cu o conștiință ecologică.

Continuând cu realizarea iconică a ceasului de gară oficial al Căilor Ferate Elvețiene sub formă de ceas, Essence este instantaneu identificabil ca Mondaine, datorită feței ușor de citit, a arătătoarelor distinctive și a celebrului arătător de secunde, rezultând coduri de design de renume mondial.

Găzduit într-o pungă foarte tactilă, gata preparată, gri, moale, care are alte utilizări dincolo de o protecția pentru ceas, cum ar fi protecția pentru un telefon mobil; ambalajul ecologic realizat din sticle PET reciclate este partenerul perfect pentru măiestria ecologică a lui Essence

.

Disponibil în două culori; clasic, cu cadran alb cu marcaje negre și cu cadran negru, cu marcaje de minute și oră albe, colecția Essence captează spiritul modern și natural al lui Mondaine, care combină forma, funcția și invenția pentru a crea timp pentru azi, mâine și întotdeauna. Essence de Mondaine, noul clasic al naturii.

Product information

MS1.32110.RB / Black case O 32mm / white dial / black strap based on natural rubber 16mm

MS1.41110.RB / Black case O 41mm / white dial / black strap based on natural rubber 20mm

MS1.32120.RB / Black case O 32mm / black dial / black strap based on natural rubber 16mm –

MS1.41120.RB / Black case O 41mm / black dial / black strap based on natural rubber 20mm

Watch Case Materials:

41%

Rizinus (castor plant)

30%

Glass

2%

Black Color pigments

27 %

Fossil based plastics

•  Watch strap:

The strap is based on 38 % of natural rubber and extremely comfortable to wear and on top very durable.

•  PET Pouch:

The perfect match to underline the topic “sustainability” material – the felt pouch is made from recycled PET bottles. The packaging is specially designed for a second use as a smart phone pouch.

Castor is cultivated from the seeds of the tropical “wonder tree” (ricinus communis) a kind of wolfs milfoil. The castor plant is mainly grown by small farmers in the tropics and subtropics. Its use also helps to strengthen the social sustainability of production. The castor seed itself is not edible. The oil is extracted from the seeds by a mechanical pressing process. The castor oil obtained is further processed in granulate form and processed as a bio-plastic in the case of the essence watch.

Castor oil is increasingly becoming an important bio based raw material in the cosmetic and medical industry, and is sustainable and eco-friendly.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Mondaine.

Încheiem, amintindu-vă că firma Impulse România srl este importatorul oficial și exclusiv pentru România a mărcii de ceasuri elvețiene MONDAINE și că ea propune ceasurile  prezentate mai sus și le asigură service-ul prin intermediul magazinelor ei GALT orologerie elvețiană.

 
Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax:  231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvețiană.
Creat: 16.04.2018. Ultima modificare: 16.04.2018

Cum să vă îmbrăcați acum?

În București