OMEGA 1957 TRILOGY LIMITED EDITION

 

De-a lungul acelui an celebru, OMEGA a lansat trei ceasuri profesionale ce urmau să devină absolut clasice: Seamaster 300, Railmaster și Speedmaster. Anul acesta a fost 1957. În 2017, OMEGA aduce un omagiu acestor trei capodopere mecanice, producând ediții speciale aniversare de 60 de ani ale fiecărui model, care pot fi achiziționate separat sau ca un trio frumos prezentat.

O tehnologie unică de scanare digitală, folosită de OMEGA pentru prima dată, a furnizat orologerului elvețian reprezentări precise ale ceasurilor originale. Aceste neprețuite secțiuni transversale și dimensiuni, împreună cu desenele modelelor originale, au servit ca șabloane de design pentru noile ceasuri, care, deși ușor revizuite pentru secolul 21, rămân conforme cu spiritul anului 1957.

Toate cele trei ceasuri sunt încastrate în oțel inoxidabil periat și lustruit și dispun de cadrane negre "tropicale". Brățările din oțel inoxidabil au fost actualizate pentru a fi mai rezistente și au logo-ul OMEGA în stil retro pe încuietoare. Într-un semn ludic de respect al trecutului, toate logo-urile de pe ceasuri sunt într-un stil diferit. O referire la modul în care furnizorii din anii '50 interpretau logo-ul OMEGA în felul lor propriu.

Fiecare ceas este limitat la 3.557 de bucăți și este livrat în interiorul unei cutii de prezentare inspirate de ambalajul original din 1957, până la Seahorse-ul de pe capac, un logo retro și o căptușeală roșie. Cutia de prezentare conține două curele de rezervă, de piele și NATO, precum și o unealtă pentru a le schimba.

The Seamaster 300- 60 th Anniversary Limited Edition Master Chronometer 39 mm

Primul Seamaster 300 a fost extrem de căutat, nu numai datorită rezistenței sale excelente la apă, ci și a cadranului său negru, a arătătorului său orar cu o săgeată largă, a unei lunete de scufundare bidirecționale și a indecșilor triunghiulari de oră încastrați. Construit pentru scufundători și aventurieri subacvatici, el a devenit rapid o icoană a inovației și a stilului. Modelul 2017, bazat pe modelul CK2913, are o lunetă neagră din aluminiu și păstrează semnul original de Naiadă pe coroană, care în '57 a fost un semn al rezistenței excelente la apă a ceasului. Seahorse-ul pe carcasa este desenat la fel ca in 1957. Ceasul este alimentat de OMEGA Master Chronometer calibre 8806 si vine cu o garantie de 4 ani.

The Railmaster 60 th Anniversary Limited Edition Master Chronometer 38 mm

Din punctul de vedere al designului, Railmaster a fost conceput pentru ceea ce reprezenta. Era un ceas simplu, practic, totuși subtil, făcut pentru a fi purtat la lucru. Ceasul anti-magnetic cu carcasă dublă a fost conceput special pentru oameni de știință, tehnicieni sau oricine a lucrat în câmpuri magnetice. Stilul nepretențios al originalului a fost transferat spre modelul 2017, deși indecșii vintage sunt ușor adânciți pentru a permite o iluminare mai puternică prin umplere cu Super-LumiNova. Ceasul este alimentat de calibrul OMEGA Master Chronometer 8806, care poate rezista la câmpuri magnetice de până la 15.000 gauss și are o garanție de 4 ani.

The Speedmaster 60 th Anniversary Limited Edition 38.6 mm

Originalul Speedmaster, numit " Broad Arrow " datorită arătătoarelor sale distinctive, nu a fost doar primul Speedmaster, ci și primul ceas de mână cronograf din lume, cu scala tahimetrului pe lunetă, spre deosebire de cea imprimată pe cadran - o caracteristică concepută în beneficiul piloților de mașini de curse. Pe noul model, fontul a fost redesenat pentru a se potrivi cu scara tahimetrului original din '57. Inima ce bate a ceasului este calibrul 1861 al lui OMEGA.

Cutia de prezentare TRILOGY, cu adevărat colectabilă

Pentru acei entuziaști care nu se mulțumesc doar cu achiziționarea uneia dintre reeditările din 1957, OMEGA a creat o cutie de prezentare Trilogy foarte specială, care conține toate cele trei ceasuri.

Cutia exterioară, din lemn de stejar elvețian, are o gravură a lui Seahorse din 1957 pe capac și o placă frontală gravată cu "Trilogy 60th Anniversary, 001/557".

Deschiderea capacului dezvăluie o cutie mai mică, inspirată de versiunea din 1957, care conține toate cele trei ceasuri, identice în stil și tehnologie cu piesele individuale, dar marcate în mod unic. Fiecare cadran este imprimat cu TRILOGY și numărul ediției limitate, iar fiecare capac de închidere este gravat cu "LIMITED TO 557 TIMEPIECES".

Cutia mai mare cuprinde și o rolă din piele, cu trei curele de piele și NATO de rezervă, precum și un instrument de schimbare a arcului din lemn (plus tubul cu arcuri suplimentare).

OMEGA înțelege că ceea ce este rar este prețios pentru colectorul cu adevărat pasionat, cutia specială de prezentare TRILOGY fiind limitată la doar 557 de piese.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 9.08.17. Modificat: 09.08.17
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București