Speedmaster Dark Side of the Moon Apollo 8

 

"Te vom vedea pe cealaltă parte"

La 50 de ani de la misiunea Apollo 8, primul vas spațial care să orbiteze în din jurul Lunii, OMEGA prezintă cu mândrie cea mai noua piesa Dark Side of the Moon. Spre deosebire de modelele Dark Side anterioare, această versiune conține o versiune special decorată a celebrului mecanism Moonwatch a lui OMEGA - un calibru care merită să fie văzut!

Pentru a afișa lucrările din interior, cadranul acestui ceas a fost scheletat în mod expert. În interior, ablația cu laser a fost utilizată pentru a decora precis punțile și placa principală a mecanismului înnegrit, producând imagini realiste ale suprafeței lunare.

Ca și luna, acesta dezvăluie două fețe unice. Partea cu cadranul are o nuanță luminoasă care reprezintă punctul nostru de vedere al suprafeței lunii văzute de pe Pământ, în timp ce partea din spate a ceasului se îndreaptă spre partea întunecată pe care numai astronauții o văd.

În această nouă creație, OMEGA și-a îmbrățișat din nou populara inovație "Dark Side of the Moon", producând întregul ceas în ceramică de oxid de zirconiu negru. Pentru a contrasta cu acest ton întunecat, marca a ales o codificare de culoare galbenă.

OMEGA a folosit prima data codificarea culorilor in colectia Speedmaster din 1968 pentru un model Speedmaster Racing. Astăzi, deoarece galbenul este adesea mai strâns asociat cu viteza, a fost văzut ca alegerea ideală pentru acest nou ceas.

Arătătoarele cronografului sunt colorate în galben, în timp ce scala de tahimetru a ceasornicului și coroana sunt umplute cu Super-LumiNova. Tema neagră și galbenă se extinde la cureaua de piele, care conține o secțiune de cauciuc galben ce trece prin mijloc. O unealtă de frezat a fost apoi utilizată pentru a crea microperforări prin cureaua compusă, pentru a dezvălui galbenul din interior.

"Te vom vedea pe partea cealaltă" - cuvintele speciale inscripționate pe carcasă - au fost rostite de comandantul modulului de comandă Jim Lovell la bordul misiunii Apollo 8, la începutul orbitei de pionierat a echipajului spre partea întunecată a lunii - o emisferă misterioasă pe care niciodată nu o mai văzuseră ochii omului.

Cu secunde înainte ca nava spațiale să dispară dincolo de legătura de contact prin radio, Lovell a spus aceste cuvinte finale de asigurare controlului de la sol.

Puțini oameni vor ajunge vreodată să vadă misterioasă suprafață opusă a lunii, dar a purta un OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon Apollo 8 este o legătură autentică cu istoria călătoriilor spațiale.

Versiunea înnegrită și decorată a lui Caliber 1861 - numită 1869 ca un tribut adus primei aselenizări - este o amintire a mecanismului original Moonwatch și moștenirea neegalată a lui OMEGA în spațiu.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 28.07.18. Modificat: 26.10.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București