FELICITĂRI DE SEZONNu este nimic mai valoros decât timpul petrecut împreună.

De aceea OMEGA iubește acest sezon magic. Pe măsură ce vă adunați cu familia și prietenii, și se răspândește spiritul festiv, sperăm să vă bucurați de fiecare secundă de fericire partajată.

Pentru a aduce și mai multă plăcere celor pe care îi iubiți, am ales opt ceasuri care ar putea să reprezinte niște cadouri perfecte.

Cine merită ceva special în acest an?


Seamaster 300 - 233.20.41.21.01.001
Pentru fanii unor OMEGA de epocă ...

Legendarul Seamaster 300 este o adevărată icoană în lumea ceasurilor de scufundări. Pentru prima dată introdus in 1957, aspectul sau clasic a fost actualizat astăzi cu cele mai moderne materiale si tehnologii orologere.

Acest model de 41 mm oferă un design elegant din oțel inoxidabil și în aur de 18K Sedna. Cadranul său negru suflat cu nisip include arătătoare de aur 18K Sedna care sunt acoperite cu Super-LumiNova "vintage", în timp ce luneta ceramică lustruită are o scară de scufundări OMEGA Ceragold. Aruncați-vă o privire prin capacul de închidere transparent și veți găsi înăuntru calibrul OMEGA Master Co-Axial 8401.

Constellation - 127.55.27.20.55.001
Pentru femei de o frumusețe clasică ...

Constellation este o bijuterie radiantă în lunga istorie a ceasornicăriei de damă OMEGA. Imaginile iconice ale "ghearelor" și fațetele semi-lunare sunt doar câteva dintre trăsăturile definitorii ale acestei colecții mult iubite.

Modelul "Petite Seconde" de 27 mm strălucește cu un cadran alb-perlat și 10 indecși de diamante. Puteți găsi încă patru diamante în funcția secundei periferice, care se află la ora 9. Luneta împodobită cu diamante este montată pe o carcasă din aur roșu de 18 K, în timp ce brățara conține zale periate și bare lustruite. În interior, ceasul este alimentat de calibrul OMEGA Master Chronometer Small Seconds Calibre 8705.

Seamaster Diver 300M - 210.20.42.20.01.001
Pentru cei care caută aventură ...

Seamaster Diver 300M sărbătorește cea de-a 25-a aniversare în acest an. În tot timpul vieții sale, în acest faimos ceas au avut încredere scafandrii de mare adâncime și, desigur, James Bond. Acum a apărut o nouă actualizare cu un design modificat și cu câteva detalii cu adevărat deosebite.

Prezentat pe brățara iconică Diver 300M, acest model de 42 mm a fost construit din oțel inoxidabil și aur de 18K Sedna. Acesta include o lunetă ceramică neagră cu o scară de scufundări OMEGA Ceragold, precum și un cadran din ceramică neagră lustruită, cu un ocean de unde gravate cu laserul. Pentru o precizie maxima, în interior se află puternicul calibru OMEGA Master Calibre 8800.

Trésor - 428.58.36.60.02.001
Pentru femeile cu stil urban...

Noul Trésor reprezintă un comportament contemporan al orologeriei tradiționale. Aspectul său modern se distinge printr-un carcasă ultra-plată și un pavaj de diamante care se curbează elegant de-a lungul fiecărei laturi.

În acest model de 36 mm, carcasa este realizată din aur de 18K Sedna și este prezentată pe o curea din piele gri. Cadranul argintiu din opalină lăcuită conține cifre romane din aur de 18K Sedna - același material folosit pentru arătătoare. Calibrul OMEGA 4061 este așezat în spatele unei capac de închidere special, cu un model "Her Time", în timp ce coroana este lustruită cu ceramică lichidă roșie și prevăzută cu un singur diamant.

Speedmaster "First OMEGA in Space" - 311.63.40.30.02.001
Pentru entuziastul spațiului ...

Speedmaster "First OMEGA in Space" aduce un omagiu ceasului de pionierat pe care astronomul "Wally" Schirra l-a purtat pe orbită în 1962.

Cu o carcasă de 39,7 mm în aur de 18K Sedna, acest ceas are o lunetă ceramică maro și o scară de tahimetru din nitrură de crom. Bogata culoare maro este de asemenea inclusă pe piesele sub-cadranelor și pe diviziunile de minute, care înconjoară un cadran central de culoare opalină argintată. Pentru unicitate, capacul de închidere include emblema originală Seahorse (Calul de mare), împreună cu o serie de gravuri speciale. În sfârșit, există o curea din piele brună cu cusături bej și un nucleu central format din OMEGA Calibre 1861.

Seamaster Planet Ocean - 215.63.40.20.13.001
Pentru cei inspirați de ocean ...

Seamaster Planet Ocean este cel mai nou tribut adus moștenirii maritime a lui OMEGA. În esență un ceas de scufundare, designul modern l-a transformat, cu materiale potrivite, pentru a fi la fel de perfect pentru zilele petrecute pe țărm.

Acest model este dotat cu un cadran ceramic de culoare ciocolatie, cu arătătoare și indecși de aur Sedna de 18 K. Același aur este utilizat pentru carcasa sa de 39,5 mm, prezentată pe o curea din piele brună cu căptușeală din cauciuc. Există, de asemenea, o lunetă ceramică unidirecțională maro, cu o scară de scufundări OMEGA Ceragold T și un calibru OMEGA Master Calibre 8801, pentru o precizie de neegalat.

OMEGA De Ville Prestige - 424.53.40.21.02.001
Pentru cei care iubesc eleganța atemporală...

OMEGA De Ville Prestige oferă un stil clasic pur, cu multe caracteristici de lux. Este un ceas pe care îl poți purta timp de mulți ani și nu va pierde niciodată atracția sa captivantă.

Explorarea acestui model începe cu un impresionant cadran de argint cu două zone, care include arătătoare cu fațete și indici numerici romani. Designul este completat de o fereastră de dată, un indicator de rezervă de mers și o secundă periferică. Pe lângă faptul că are o carcasă de 39,5 mm din aur roșu de 18K și o curea din piele brună, ceasul include calibrul Co-Axial OMEGA 2627.

Seamaster Aqua Terra - 220.55.34.20.55.001
Pentru cei cu un stil de viață diferit ...

Seamaster Aqua Terra este partenerul perfect pentru fiecare ocazie - fie că este vorba de zile petrecute pe un iaht, sau de seri în care ați rămas în oraș. Înconjurat de diamante, este un ceas de damă care radiază frumusețea.

Carcasa simetrică de 34 mm a acestui model din aur de18K Sedna prezintă un cadran perlat de culoare albă și 11 indecși din diamante în suporturi de aur 18K Sedna. Cadranul este împodobit cu diamante, ceasul fiind prezentat pe o brățară de aur de 18K Sedna integrată. Acționat de OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8801 , acest ceas de mana este certificat la cel mai înalt standard al industriei de către Institutul Federal de Metrologie din Elvetia (METAS ).

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 14.12.18. Modificat: 14.12.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București