Seamaster Diver 300M

 

25 de ani deasupra și sub valuri

Din anul 1993 Seamaster Professional Diver 300M s-a bucurat de o reputație legendară. Apreciat pentru designul său și pentru tehnologia sa adaptată oceanului, ceasul original a semnalat întoarcerea triumfătoare a lui OMEGA în lumea ceasurilor de scufundări și, de asemenea, a fost la baza parteneriatului de lungă durată a brandului cu James Bond. Acum, cu 25 de ani mai târziu, a sosit o nouă colecție îndrăzneață.

OMEGA dezvăluie în 2018 un facelift complet al acestui ceas celebru, cu 14 modele unice, dintre care 6 în oțel inoxidabil și 8 într-o combinație de oțel inoxidabil și aur.

Dimensionat acum la un crescut 42 mm, fiecare nou 300M Diver a fost înzestrat cu un Master Chronometer Calibre 8800, urcând instantaneu colecția într-un domeniu mai înalt de precizie, performanță și rezistență magnetică.

Fiecare detaliu al designului exterior a fost, de asemeni, regândit, inclusiv luneta iconică de scufundări, care acum este realizată din ceramică, cu scala de scufundări în Ceragold sau email alb (pentru un alb și o durabilitate crescute).

Cadranele sunt de asemenea fabricate din ceramică lustruită și sunt disponibile în culorile negru, albastru sau cromate PVD. De remarcat că OMEGA a reintrodus modelul ondulat (acum gravat cu laser), care a fost o caracteristică populară a designului original.

Toți indecșii au fost înălțați și umpluți cu Super-LumiNova și, pentru a urmări trecerea zilelor, fereastra de date a fost mutată la ora 6. Chiar și arătătoarele scheletizate (placate cu rodiu, în aur de 18K, sau înalbăstrite) au fost subtil modificate, ceea ce fanii modelului vor observa cu siguranță.

Unul dintre cele mai importante detalii ale lui Diver 300M a fost întotdeauna supapa de evacuare a heliului. Pentru noile modele, supapa a primit o formă conică și a fost patentată de OMEGA, deoarece folosește o tehnologie ingenioasă care permite funcționarea ei sub apă.

După întoarcerea ceasului apare o margine cu model de undă pe capacul de închidere, precum și un cristal de safir, prin care se poate vedea mecanismul aprobat de METAS.

Și finalmente, fiecare model este prezentat pe o brățară metalică tradițională sau cu o curea de cauciuc integrată, albă sau albastră. Brațăarile metalice au un nou design ergonomic și au fost integrate cu atenție în carcasă.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 28.07.18. Modificat: 28.07.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București