Colecția Trésor

 

Un stil modern, cu împodobire clasică de diamante

În lumea ceasurilor pentru femei, OMEGA este un nume care se remarcă.

Marca Omega a fost și este dedicată clientelor sale timp de peste un secol, producând întotdeauna frumuseți deosebite și inovative.

Acum ea lansează următoarea sa colecție atractivă pentru doamne, oferind-o ca un accesoriu pentru noua generație.

Noua colecție Trésor oferă un design clasic, cu o atingere cu adevărat modernă.

Fiecare model se distinge prin carcasa sa subțire, disponibilă în dimensiunile de 39 mm sau de 36 mm.

La toate modelele apar curbe de pavaj cu diamante de-a lungul ambelor laturi ale carcasei, cu un diamant unic fixat în coroană. Ca o atracție suplimentară, fiecare coroană include și o floare de ceramică lichidă roșie, cu un design realizat din cinci logo-uri OMEGA. Ceasurile se remarcă de asemeni prin cifrele lor romane transferate sau gravate care înconjoară elegant cadranul.

Pentru fiecare model Trésor OMEGA a inclus un capac de închidere special, cu un design "Timpul Ei". În interiorul carcasei se află calibrul OMEGA 4061.

În cadrul colecției sunt disponibile în total 9 modele diferite. Acestea includ carcasele realizate din oțel inoxidabil sau aur de 18 carate Sedna (rezistent la zgâriere).

Curelele sunt din țesături sau din piele.

Ceasurile sunt disponibile într-o gamă variată de culori de cadrane, inclusiv negru, maro, alb, albastru, argint opalin sau perlat.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 05.04.18. Modificat: 07.04.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București