----hjgjh

 

Constellation Manhattan

 

Colecția Constellation a fost de mult timp simbolul OMEGA de precizie de neegalat în ceasornicărie. Cu un nume inspirat de stelele de deasupra noastră, brandul a căutat să redefinească standardele prin care măsoară timpul și a făcut-o întotdeauna cu o frumusețe elegantă și cu clasă.


Alessandra Ambrosio

În acest an Constellation face următorul pas în design și tehnologie, oferind 101 modele noi pentru femei, care nu numai că oferă o varietate excepțională, ci și o excelență de precizie pentru care este cunoscută această familie de ceasuri. În modelele de 29 mm, supremația mecanică este asigurată prin includerea unui mecanism OMEGA Master Co-Axial , asigurată de cele 8 teste stricte pe care fiecare ceas certificat Master Chronometer le trece înainte de a părăsi fabrica.

În plus, pentru întreaga linie nouă, măiestria exteriorului ceasurilor se distinge cu adevărat. Moda rafinată a atins aproape fiecare caracteristică a designului iconic, păstrând în același timp aspectul central "Manhattan", care a fost un favorit ferm pentru mai mult de 36 de ani.

Manhattan semnalează aspectul modern

1982 - Anul lui Constellation "Manhattan"

Designul elegant "Manhattan" este unul pe care îl asociăm cel mai mult astăzi cu Constellation. O contribuție mare o constituie introducerea cele patru gheare iconice. În acel moment, acestea au menținut cristalul de safir și garnitura lipite de carcasă, asigurând rezistența la apă a ceasului. În plus, putem vedea carcasa în formă de cilindru, cu fațetele ei faimoase de jumătate de lună, cu cadranul perfect circular și cu indicii de pe cadran. În final, există brățara integrată, cu legături articulate, care adaugă sofisticare și confort.

Prezentarea colecției "Manhattan" 2018

Cu 101 modele noi Constellation pentru doamne prezentate în acest an, există multe detalii de explorat și de descoperit. În timp ce designul iconic al Constellation a fost păstrat, colecția a fost complet revăzută, prezentând modificări subtile, vizibile din fiecare unghi.


Cindy Crawford

Prezentare generală

Dimensiuni:

25 mm

28 mm

29 mm

Mecanisme:

Calibrul OMEGA 4061 (modele de 25 mm și 28 mm)

OMEGA Master Cronometru Caliber 8700/8701 (modele de 29 mm)

Materiale:

18K Sedna T aur

18K aur galben

Oțel inoxidabil - aur 18K Sedna T

Oțel inoxidabil - aur galben de 18 K

Oțel inoxidabil

Culori noi ale cadranelor, periate în raze de soare:

Albastru

Castaniu

Gri închis

Aur - șampanie

Mătase argintie

Șampanie aurită mătăsoasă

Argintiu cristal

Diferența prin certificarea Master Chronometer

Fiecare dintre noile modele Constellation de 29 mm este certificat la standardul Master Chronometer. Aceasta înseamnă un nivel final de precizie, performanță și rezistență magnetică, care este aproape de neegalat în cadrul industriei.

Pentru a atinge acest statut, mecanismele sunt mai întâi supuse testării cronometrice standard de către COSC (Controlul oficial elvețian al cronometrelor). Mecanismele și ceasurile trebuie apoi să treacă 8 teste Master Chronometer , care includ expunerea la câmpuri magnetice de 15.000 gauss. Acest lucru este deosebit de important atunci când se iau în considerare efectele magnetismului, cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi, provenind din obiecte cum ar fi laptop-urile, telefoanele, uscătoarele de păr și încuietoarele genților de mână.


Nicole Kidman

METAS (Institutul federal elvețian de metrologie) a asigurat în mod oficial ca testarea Master Chronometer să nu lase nici un loc pentru îndoială. Astfel numai ceasurile cu funcționare perfectă, cu niveluri extraordinare de rezistență magnetică, vor ajunge pe încheietura mâinii unei femei.

Patru femei iconice. O colecție iconică.

Pentru OMEGA, Constellation este o bijuterie adevărată în istoria sa lungă de producție de ceasuri pentru femei. Femeile din toate țările au ajuns să cunoască și să iubească acest ceas. Timp de mai multe decenii, frumusețea și precizia lui au fost adorate în mod universal, cu o popularitate care a trecut prin generații. Prin urmare, când a venit să creeze o nouă campanie Constellation pentru 2018, OMEGA a ales să includă nu una, ci patru femei inspirate, poziționate în centrul brandului.

Cindy Crawford, Nicole Kidman, Alessandra Ambrosio și Liu Shishi reprezintă toate calitățile elegante și captivante ale colecției Constellation. Dar, la fel ca fiecare model individual de ceas, acești patru ambasadori sunt unici și talentați în felul lor.


Liu ShiShi

Pentru evenimentul OMEGA Iconic Ladies, Cindy, Nicole, Alessandra și Shishi au purtat câte un model din noua Constellation "Manhattan" Jewellery Collection .
 
Aceste ceasuri se disting prin cadranele lor frumoase realizate din opal alb australian. Această piatră prețioasă este adesea cunoscută sub numele de "Regina pietrelor prețioase".

Fotograful de modă Damon Baker a realizat imaginile sale cu un concept minimalist și chic - bazat pe o interpretare modernă a viziunii Manhattan-ului. Împreună cu roșul de OMEGA, paleta de culori include albul și auriul, în conformitate cu expoziția recentă "Her Time" a lui OMEGA, care a trecut prin numeroase destinații globale, de la Paris la St. Petersburg.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 29.05.19. Modificat: 29.05.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București