Seamaster 1948 Limited Edition

 

Un omagiu pentru folosirea pașnică de către OMEGA a tehnologiei de război

Conflictele, deși devastatoare, conduc adesea la inovații; ceasurile noi OMEGA Seamaster Limited Edition sunt și ele înrădăcinate în istoria celui de-al doilea război mondial.

Între anii 1940 și 1945, OMEGA a livrat mai mult de 110.000 de ceasuri către Ministerul Apărării britanic (MoD) pentru a fi utilizate în cadrul Forței Aeriene Regale și al celorlalte sucursale ale acesteia. Ceasurile au fost extrem de apreciate de marinarii britanici și pentru rezistența lor la apă și fiabilitatea lor în luptă. Sfârșitul războiului și optimismul care a rezultat au găsit OMEGA la înălțimea creativității sale, iar marca a răspuns cererii pentru un ceas cu aceeași tehnologie robustă și concepție fiabilă, dar mai potrivită estetic pentru viața civilă.

Lansată în 1948, linia Seamaster a fost prima familie de ceasuri OMEGA. Ceasurile frumos proiectate, cărora le-a fost asigurată o rezistență mai mare la apă decât omologilor lor militari prin utilizarea în mod nou a tehnologiei garniturilor de etanșare cu inel OMEGA, au devenit universal recunoscute și respectate.

În anul 2018, la aniversarea a 70 de ani a lui Seamaster, OMEGA aduce un omagiu acestor ceasuri excepționale, lansând două modele în ediție limitată, în spiritul clasicilor din 1948.

Deși ambele ceasuri rămân conforme cu designul original postbelic, Seamaster 1948 Small Seconds și Seamaster 1948 Central Second sunt animate de calibre care sunt în mare măsură un produs al secolului al XXI-a. Datorită mecanismelor Master Chronometer 8804 și respectiv 8806, aceste ceasuri au fost testate în luptă la cel mai înalt nivel al industriei de ceasuri.

O carcasa din otel inoxidabil, luneta lustruita, cadranul argintiu opalin si coroana lustruita, cu litera latină Omega in relief, sunt comune ambelor ceasuri; dar o privire mai atentă la arătătoarele din aur alb de 18 K lustruite de diamante dezvăluie diferențe subtile între cele două.

Pe secunda periferică a lui Seamaster 1948, arătătoarele orelor și minutelor sunt în stilul frunză, în timp ce modelul Central Second este decorat cu arătătoare de ore și minute de stil Dauphine, umplut cu Super-LumiNova albă. Pe modelul Central Second atât arătătoarele de minute, cât și cele de secunde sunt bombate.

Seamaster 1948 Small Seconds include o indicație de secundă periferică la ora 6 și este prezentat pe o curea din piele brună cu cataramă din oțel inoxidabil lustruit. Cureaua modelului Central Second este din piele gri-albastră. La fel ca și curelele originale, ambele catarame includ un logo OMEGA de epocă.

Capacul de închidere a fiecărui ceas are un OMEGA "NAIAD LOCK" patentat, gravat cu SEAMASTER, LIMITED EDITION, numărul ediției limitate și "NAIAD LOCK". Ca un tribut adus numeroșilor aviatori și marinari care au acordat încredere ceasurile OMEGA, cristalul plat de safir însuși este gravat cu laser și lăcuit cu mâna cu logo-ul aniversării a 70-a, o barcă Chris-Craft și o aeronavă Gloster Meteor, avion folosit de Royal Air Force. Aventurierii de azi se pot baza, de asemenea, pe fiabilitatea lui Seamaster, deoarece noile modele sunt etanșe la 6 bar / 60m / 200ft.

Ambele ceasuri sunt frumos prezentate în cutiile lor speciale de colecție, din piele moale brună. În fiecare cutie ceasul este ținut în poziție verticală, dar se poate deplasa cu ușurință datorită unei podele magnetice, în timp ce o curea de rezervă NATO în culoarea originală gri Admiralty, o curea din piele și instrumentul de schimbare a curelei sunt, de asemenea, incluse. Fiecare model este limitat la 1.948 bucăți.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 19.04.19. Modificat: 19.04.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București