Speedmaster Apollo 11

 

Ediție limitată pentru aniversarea a 50 de ani . Au fost multe momente de schimbare a lumii care au definit prima aterizare lunară din 1969. De la cuvinte celebre la urme de pași în praf, a fost o misiune care rămâne de neuitat în multe feluri. La cea de-a 50-a aniversare a lui Apollo 11, OMEGA este mândră să dezvăluie o nouă versiune Speedmaster Limited, care aduce un omagiu acelor ore iconice.

Acum puteți purta primul ceas purtat pe Lună și, de asemenea, retrăi călătoria sa.

În continuare un Pionier

Speedmaster a creat istorie în orologerie pe 21 iulie 1969. Astăzi spiritul său de pionierat continuă prin utilizarea unui nou material, cunoscut sub numele de 18K Moonshine gold. Acest aliaj exclusiv, în curs de brevetare, are o nuanță mai pală decât aurul galben tradițional și oferă o rezistență ridicată la decolorarea în timp. Pe măsură ce explorați suprafața ceasului, veți găsi 18K Moonshine gold peste tot în cadrul designului.

Inginerie de vârf

Inovația a fost cheia succesului lui Apollo 11. OMEGA a urmat acea temă cu o carcasă de 42 mm din oțel inoxidabil și o lunetă lustruită din aur, făcută din 18K Moonshine. Inelul lunetei este din ceramica neagră lustruită [ZrO2], cu o tahometru OMEGA Ceragold.

Două zone distincte alcătuiesc cadranul, incluzând o zonă cenușie emailată și o zonă exterioară de culoare neagră, cu scară de minute. 18K Moonshine gold este folosit pentru indicele teșite, sigla OMEGA de epocă și toate arătătoarele - cu excepția arătătoarei centrale de secunde a cronografului, care este "acoperită PVD" în Moonshine Gold.

Tributuri iconice

Buzz Aldrin purta un OMEGA Speedmaster când a coborât din Eagle, pentru a ajunge la suprafața lunară la 03:15:16 UTC. În această secundă, ceasul său a devenit primul ceas purtat pe lună. Pe sub-cadranul de la ora 9 al acestei noi ediții limitate, OMEGA a gravat cu laserul imaginea lui Buzz, pe o placă din 18 K Moonshine Gold.

Spre deosebire de toți ceilalți indecși, cel de oră de la ora 11 este din 18K Moonshine Gold, în semn de omagiu pentru misiunea Apollo.

Mergând acolo unde nu mai fusese niciun om înainte. Prezentat pe capacul de închidere este o imagine a amprentei încălțării unui astronaut, care a fost gravată cu laserul pe o placă neagră cu o textură de suprafață lunară.

"Acesta este un pas mic pentru un om, un salt gigantic pentru omenire". Cuvintele legendare ale lui Neil Armstrong și-au găsit ecoul în timp. Acum, acestea sunt scrise pe capacul de închidere al acestui ceas, cu litere din 18K Moonshine Gold.

Capacul de închidere

În această ediție limitată sunt disponibile doar 6.969 piese. Proprietarii mândri vor găsi numărul lor unic gravat în negru pe capacul de închidere, alături de APOLLO 11, 50th ANNIVERSARY și LIMITED EDITION. De asemenea, gravate, în contrast cu oțelul, sunt NAIAD LOCK, Cal. 3861 și CO-AXIAL MASTER CHRONOMETRER.

Mecanismul Moonwatch

Noul OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 3861 face următorul pas evolutiv legat de faimosul mecanism Moonwatch. Au trebuit 4 ani de încercări pentru a crea cea mai recentă încarnare a calibrului. OMEGA a fost determinată să producă un mecanism de cel mai înalt standard, care să se potrivească perfect dimensiunilor lui 1861.

Acest obiectiv a fost atins. Acum, modelul Speedmaster Moonwatch este rezistent la câmpurile magnetice de 15.000 gauss și a reușit să atingă standardul Master Chronometer, care asigură cel mai înalt nivel de certificare din industrie. El folosește tehnologia Co-Axial, are funcția stop-second și o protecți anti-magnetică superioară, combinată cu o performanță cronometrică de vârf.

Setul de astronaut

Ceasul este prezentat pe o brățară metalică lustruită și periată, cu litera vintage Omega pe încuietoare: un design inspirat de brățara celei de-a patra generații Speedmaster (ST 105.012-65).

Cu toate acestea, pentru misiunea proprie a clientului, această nouă ediție limitată vine cu o altă opțiune specială. În interiorul cutiei de prezentare în stil NASA veți găsi o curea Velcro suplimentară cu plută în culoarea neagră. Acest design inovator este un salut pentru "acoperirea protectoare a epocii Apollo" - o structură din fibră de sticlă acoperită cu plută care acoperea modulul de comandă, menținând echipajul rachetei Saturn V în condiții de siguranță în raport cu căldura intensă produsă la lansare.

Caseta include, de asemenea, două patch-uri de misiune (A 50-a aniversare / Apollo 11), două plăci gravate (coordonatele locului de aterizare / locul de aterizare și ora), precum și un instrument de schimbare al curelei. Și, în plus, găzduiește suportul final de prezentare al lui Lunar Model.


Buzz Aldrin în 1969

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 16.07.2019. Modificat: 17.07.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București