TON JOLI

 

TON JOLI - "Bucurie in aur rosu, natura farmecului sublim a unei pietre prețioase, feminitatea in lumina soft a unei frunze ... Ton Jolie ... Ești tu, sunt eu!" (Eugenia Bruni)

Pasquale Bruni re-interpretează colecția iconică Ton Joli, transformând-o într-o colecție contemporană și de design. Ton Joli este o colecție care înglobează anii stilului ei iconic.

Piatra prețioasă a colecției Ton Joli, prin meritul ușurinței sale, ajunge la fațete mai blânde ale tăieturii distinctive a lui Bon Ton, de Pasquale Bruni.

Misterul și caracterul onixului, pasiunea roșie a pietrei se conectează cu aur roz, cu diamante albe și șampanie.

Pandantivele pot fi purtate pe un sautoir lung sau pe un colier scurt, in timp ce broșa Ton Joli, bijuteria de trend a sezonului, a fost creata pentru o panglica de catifea neagra, pentru mai multe apariții diferite:

bratara în stil Gatsby a anilor 20, o panglică moale de păr, pentru coafurile ondulate din anii '30, sau ca o suflare rafinată a cravatelor în stilul anilor 90, care se întorc la natura lor seducătoare.

O atingere de lumină pentru colecția de diamante Ton Joli vine din mici coroane de flori care se leagănă dintr-o frunză mică, atât de ușor combinate încât să confere fiecărei zile acea nuanță specială de eleganță.

 

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste bijuterii deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele Galt Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene de prestigiu, precum Lange, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor produselor realizate de acestea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:07.07.2017. Modificat: 09.03.19
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București