Rado True Thinline Colours

 

Patru nuanțe romantice pentru a împodobi încheietura mâinii

(Lengnau, Elveția - 2017) Ceasurile cele mai plate ale lui Rado au căpătat un nou aspect colorat. Colecția superioară True Thinline a orologerului elvețian a adăugat modele șic în patru variante ceramice high-tech colorate.

Cu cadranele lor fără detalii și cu scheme de culori monocromatice, aceste fantastice patru ceasuri merg pe urma recentelor modele minimaliste din colecția True Thinline.

Contemporan și restrâns, fiecare ceas este fabricat din ceramică high-tech într-una din cele patru culori: albastru cerneală, verde de pădure, gri lunar sau maro ciocolată.

Această căsătorie elegantă de culori și materiale este aleasă pentru a apărea în prim plan datorită designului restrâns al lui True Thinline și a profilului de 4,9 mm.

Culoarea poeziei

True Thinline Colours orbesc fără a fi strălucitoare, mesagere a unei stări subtile de lux.

Cu suprafețele lor ceramice high-tech, mate și lustruite, o colecție de rime a texturilor pătrunde colecția.

Modelele ceramice high-tech gri și albastre sunt aproape în întregime lustruite, dar strălucirea lor este compensată de zalele medii contrastante din brățară, în timp ce modelul ceramic high-tech verde este complet lustruit, iar cel maro în întregime mat.

Această colecție colorată este potrivită pentru o generație care îmbrățișează un limbaj stilistic mai imaginativ.

Datorită formei minimaliste a lui True Thinline și a abandonării detaliilor, ceasurile sunt potrivite într-o varietate de scenarii: cu o valiză din piele de epocă, la o scrisoare scrisă cu stiloul, cu o îmbrăcăminte de mătase și catifea, încetinind timpul pentru a aprecia calitatea excepțională și a cultivă gustul individual.

Aceste ceasuri colorate oferă aceeași frumusețe și performanță ca și alte ceasuri de mână ceramice high-tech de la Rado. Pe lângă faptul că este ușoară și hipoalergenică, ceramica high-tech este de asemenea cunoscută pentru rezistența ei la zgâriere, făcând din True Thinline un partener ideal pentru a vă însoți pe tot parcursul fluxului și refluxului timpului.

Ceasurile Rado pot fi achiziţionate din magazinele GALT orologerie elveţiană.

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:
13.10.2017. Modificat: 14.10.2017
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București