DiaMaster Petite Seconde Automatic COSCCeasul Rado se află în partea superioară a arborelui preciziei
 
(Lengnau, Elveția - 2018) Marca elvețiană de ceas Rado a fost mult timp cunoscută pentru utilizarea materialelor neconvenționale, de înaltă tehnologie și pentru pionieratul utilizării lor în lumea ceasornicării. De fapt, adesea se spune că - la Rado - complicația este către exterior.

Eticheta de "Maestru al materialelor" este una dintre acestea, de Rado este incredibil de mândră, iar căutarea combinațiilor inovatoare de materiale continuă, încercând să ocupe constant câte un nou teritoriu. Ceramică de înaltă tehnologie plasma este un astfel de material, în a cărui utilizare Rado a fost un pionier și este o formă de alchimie modernă. Procesul de carburare cu plasmă permite mărcii să creeze ceramică de înaltă tehnologie rezistentă la zgârieturi, cu un aspect metalic, fără a utiliza metalul. Culoarea nu se va atenua în timp.

De când a apărut pentru prima dată în 1998, ea a devenit atât un suport al colecției, cât și o legătură inextricabilă cu istoria lui Rado - și a jucat un rol principal în cazul noului 2018 DiaMaster Petite Seconde COSC.
 
Doar Rado s-a gândit să combine ceramica de înaltă tehnologie cu rezistență la zgârieturi cu un material cunoscut pentru elasticitatea sa: siliciul. Acest material natural, ușor și durabil este plasat în inima noului DiaMaster Petite Seconde, sub formă de spiral care a determinat ca acest nou model să obțină mult dorita certificare COSC pentru precizie.

Rado este alegerea automată

Obținerea certificării COSC necesită un mecanism care să devieze cu mai puțin de -4 / + 6 secunde într-o perioadă de 24 de ore, ceea ce este atât de rar, încât este acordat doar la aproximativ 6% din ceasurile elvețiene.

Un arc spiral din siliciu înseamnă că noul DiaMaster Petite Seconde este mai insensibil la șocuri și capabil de o precizie mai mare în timp, caracteristici esențiale pentru menținerea celei mai exacte precizii într-o lume în care interferențele de zi cu zi pot afecta performanța unui ceas.

Nu numai că este acest ceas în top 6% din ceasurile elvețiene, ci și un ceas care este garantat să iasă în evidență pentru aspectul său clasic. Dispunând de carcasa tipică, rotunjită, de 43 mm DiaMaster și cadranul său deschis, clar și lizibil pentru care este cunoscută linia, acesta este Rado pur. De la detaliile de aur colorate până la o curea moale din piele de crocodil, 2018 Diamacaster Petite Seconde Automate COSC este exact ceea ce au așteptat fanii ceasului.

Despre Rado

Rado este o marcă recunoscută la nivel mondial, renumită pentru designul inovator și folosirea materialelor revoluționare, pentru a crea unele dintre cele mai durabile ceasuri din lume. Încă de la începuturile sale în Lengnau, Elveția, Rado a avut un spirit de pionierat, iar filozofia mărcii "dacă o putem imagina, o putem face" rămâne adevărată și astăzi.

Ceasurile Rado pot fi achiziţionate din magazinele GALT orologerie elveţiană.

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 4.07.2018 . Modificat: 4.07.2018
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București