HyperChrome Skeleton Automatic Chronograph

 

Nimic de ascuns

(Lengnau, Elveția - 2018) Când vine vorba de stăpânirea de către Rado a materialelor și a designului, marca și-a câștigat pe deplin reputația. Acum, Rado își expune avantajele printr-o piesa care este luată direct din sertarul de sus.

Afișând capacitatea sa în ceasornicărie, know-how-ul în design și o înțelegere a stilului omului modern, HyperChrome Skeleton Automated Chronograph este un ceas care este garantat de a capta o a doua privire - la bar, în sală de gimnastică, la birou sau chiar în transportul zilnic.

Construit din ceramică neagră mată de înaltă tehnologie, HyperChrome Skeleton oferă un aspect elegant și subtil. Creat din componente ceramice cu pigmenți negri, la 1450° C, într-un cuptor de tehnologie avansată, ceramica sa super-dură de înaltă tehnologie ajunge la un aspect negru mat printr-un proces extins de sablare și finisare.

 

În centrul atenției

La HyperChrome Skeleton este bine să privești de două ori, pentru că sunt atât de multe de văzut, și totul este interesant. Mecanismul scheletizat, sau " prelucrat pentru deschidere", a făcut ca placa și punțile sale să fie îndepărtate, expunând elementele interioare de design ale mecanismului. Cuprins în ceramica mată neagră de înaltă tehnologie și compensat de un lunetă neagră lustruită, aceasta este o metodă prin care se poate avansa transparența și totuși păstra un nivel ridicat de lizibilitate.

Cu ușurința, rezistența la zgârieturi și confortul purtătorului, garantată datorite construcției complete din ceramică de înaltă tehnologie, aceasta este o piesă de zi cu zi care atrage privirea și este plină de impact.

Acesta este un ceas pentru bărbații cu încredere și un stil sigur. Dacă acesta este ceasul pe care îl doriți, fiți obișnuiți cu atenția, deoarece HyperChrome Skeleton nu are nimic de ascuns.

Despre Rado

Rado este o marcă recunoscută la nivel mondial, renumită pentru designul inovator și folosirea unor materiale revoluționare, pentru a crea unele dintre cele mai durabile ceasuri din lume. Încă de la începuturile sale în Lengnau, Elveția, Rado a avut un spirit de pionierat, iar filozofia mărcii "dacă o putem imagina, o putem și face" rămâne adevărată și astăzi.

Technical Data

Ref. 653.0249.3.015

Movement

ETA 2894-2, automatic chronograph, 37 jewels, 6 hands, 42-hour power reserve, black oscillating rotor, decorated movement

Case

matt black high-tech ceramic case, monobloc construction

polished black high-tech ceramic bezel with engraved tachymeter filled with white lacquer

polished stainless-steel side inserts with hardening treatment

matt black high-tech ceramic case back with sapphire crystal

stainless steel crown and pushers

curved sapphire crystal with anti-reflective coating on both sides

water-resistant to 10 bar (100m)

special engraving on case back: LIMITED EDITION ONE OUT OF 600

Dial

black, rhodium coloured applied indexes with black veneer and white Super-LumiNovaR

silver coloured printed Rado and Automatic logos

Hands rhodium coloured with black veneer and white Super-LumiNovaR

rhodium coloured second hand with red tip

rhodium coloured small second hand with black veneer

rhodium coloured hour and minute counters

Bracelet 

three-row polished black high-tech ceramic outer links

matt black high-tech ceramic middle links

titanium three-fold clasp with black high-tech ceramic openers

Metallization

rhodium coloured hour, minute and second counters

Dimensions

45.0 x 50.3 x 13.0 (WxLxH in mm)

Ceasurile Rado pot fi achiziţionate din magazinele GALT orologerie elveţiană.

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 11.04.2018 . Modificat: 11.04.2018
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București