Rado True Thinline Nature Collection


Inspirat de natură, realizat de Rado

(Lengnau, Elveția - 2018) Rado True Thinline Nature Collection este o frumoasă fuziune a naturii și a inovării, în care Rado și-a luat esența sa și a amestecat-o în designul său cu elemente ale lumii naturale. Fructe ale unui parteneriat creativ cu Grandi Giardini Italiani - o organizație care promovează moștenirea bogată a marilor grădini italiene - aceste adăugiri la Colecția True Thinline sărbătoresc intersecția dintre design și natură.

În viața noastră tot mai urbanizată, o mare plăcere poate fi rodul experienței datorate culorilor vibrante ale naturii. Designerii lui Rado au luat cele mai bune elemente ale lumii naturale și au lucrat pentru a încorpora această estetică în noile modele True Thinline.

Indiferent dacă este vorba de bogatul maro al Pământului, de albastrul de adâncime al apelor sau de verdele frunzelor înverzite, fiecare culoare întinerește ochiul, ca o plimbare printr-o grădină frumoasă, lăsându-ne răcoriți și inspirați.

Culorile naturii create în ceramică de înaltă tehnologie

Deși paleta este simplă și vine din natură, recrearea acestor culori în mod consistent în ceramica de înaltă tehnologie este incredibil de dificilă și, în prezent, numai Rado are expertiza necesară.

Pentru a completa carcasele și brățările lucioase, fiecare piesă din colecșie implică un tratament unic al cadranului care este un ecou al lumii naturale. Apa câștigă un cadran pictat în sidef, care evocă fluxul și refluxul mării deschise, Pământul are o acoperire metalizată, care reflectă și refractă frumos lumina, și Frunza sport verde sidefată, cu o structură de frunze aplicată la partea inferioară, strălucește briliant în lumină.

Linia True Thinline este, în multe privințe, Rado-ul final, cu construcția sa completă de ceramică de înaltă tehnologie, carcasa monobloc de pionierat, și ușurința și subțirimea care lucrează în armonie perfectă cu proprietășile durabile și rezistența la zgârieturi.

Acum, sub influența naturii, fiecare piesă evocă subtil aspectele frumoase ale lumii naturale, transformând aceste ceasuri în ceva cu adevărat special, un tratament vizual calmant și regenerant pentru încheieturile mâinilor iubitorilor naturii.

Despre Rado

Rado este o marcă recunoscută la nivel mondial, renumită pentru designul inovator și folosirea unor materiale revoluționare pentru a crea unele dintre cele mai durabile ceasuri din lume.

Încă de la începuturile sale în Lengnau, Elveția, Rado a avut un spirit de pionierat, iar filozofia mărcii "dacă o putem imagina, o putem face" rămâne adevărată și astăzi.

Ceasurile Rado pot fi achiziţionate din magazinele GALT orologerie elveţiană.

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 4.07.2018 . Modificat: 4.07.2018
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București