Noul DiaMasterRado ridică ștacheta de design cu noile sale modele DiaMaster

Noile modele Rado DiaMaster prezintă caracterul îndrăzneț de design al lui Rado și cum reușește brandul să izbândească, cu mult succes, în îndrăzneala sa de a fi diferit.

Cadranul unic, cu niveluri multiple, afișează elementele de timp - ore, minute, secunde și data - în cercuri descentralizate și intersectate. Fiecare este conectat la celălalt, dar există și în mod independent. Pe cadran, elementele separate se reunesc pentru a forma un întreg armonios.

Cu detalii împerechiate și cu cadre mari, deschise și lizibile, DiaMaster a reprezentat cu mândrie partea minimalistă a lui Rado - până acum. Cu tradiționalele Côtes de Geneve, care detaliază mișcarea vizibilă prin cadranul transparent, precum și angrenajele expuse în mișcare, de asemenea vizualizate, reprezintă caracteristici de apreciat la prima vedere, dar conțin și multe altele, pentru a vă susține interesul în anii următori.

Descentrat, dar nu dezechilibrat

Profitând la maximum de aranjamentul neobișnuit al mecanismului, cu o secundă periferică la ora șapte și cu orele și minutele care domină jumătatea superioară a cadranului, designerii lui Rado au adus, de asemenea, un element de design suplimentar sub forma unei punți care amintește de orizont și care leagă divizarea transparentă a cadranului de la stânga la dreapta.

Cu două modele, fiecare găzduit într-o carcasă de ceramică de înaltă tehnologie de 43 mm, prezentată în ceramică ușoară high-tech rezistentă la zgârieturi, noul DiaMaster reprezintă o combinație de carcase și cadrane care se potrivește fiecărui gust.

Modelul negru este o piesă de perfecțiune lustruită, iar plasma și albul sunt punctate de două diamante de pe ambele părți ale punții, pentru a aduce un plus de lux.

Colecția conține toate elementele esențiale pe care le-ați aștepta de la maestrul materialelor, cu toată îndrăzneala așteptată de la Rado, un designer câștigător al unor numeroase premii.

Prin colecția DiaMaster 2018 Rado ridică cu siguranță ștacheta.

Ceasurile Rado pot fi achiziţionate din magazinele GALT orologerie elveţiană.

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 4.1.2019 . Modificat: 4.1.2019
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București