Raymond Weil introduce Tango 300, un nou cronograf progresiv

 

Etanș până la 300 de metri de adâncime, acest nou cronograf atractiv din colecția Tango combină aspectul estetic cu funcționalitatea ergonomică.

Amestecarea negrului cu oțelul conferă o notă de rafinament, în timp ce arătătoarele roșii și cureaua din cauciuc subliniază caracterul sportiv, contemporan. Indicii luminescenți și șuruburile de pe lunetă pun în evidență designul - semnătură a colecției Tango.

Ceasul are o fereastră de dată între orele 4 și 5. El este de asemenea disponibil într-o versiune de oțel, cu un cadran albastru sau negru.

Tango 300 exercită o atracție izbitoare, cu o performanta si un design care il fac ideal pentru omul dinamic.

Raymond Weil

Orologerul elvețian Raymond Weil aparține cercului limitat de întreprinderi familiale independente, care creează ceasuri elegante și rafinate pentru bărbați și femei. Fondat în 1976 și aflat acum sub conducerea nepotului fondatorului, Elie Bernheim, compania bazată în Geneva continuă să dezvolte și să consolideze poziția sa printre cele mai importante nume ale industriei de ceasuri elvețiene.

Cu 40 de ani de experiență, Raymond Weil beneficiază de secole de măiestrie a ceasornicăriei elvețiene și de know-how-ul ei. Precizia, calitatea, fiabilitatea, noblețea și natura tehnică a materialelor sunt multiplele standarde pe care le combina Raymond Weil pentru a satisface premisele prețiote ale etichetei "Swiss made".

De la începuturile sale, Raymond Weil a fost îmbibat cu o afinitate profundă pentru muzică și arte. Orologerul elvețian își compune măsurătoarele sale ale modul în care muzicienii compun capodoperele lor, și demonstrează influențele sale muzicale și artistice prin diversele sale colecții. Muzică conduce creativitatea brand-ului și este, de asemenea, în centrul tuturor parteneriatelor sale la nivel mondial, cu artiști de renume, brand-uri muzicale reprezentative, săli de concerte emblematice, ceremonii de premiere și organizații de caritate legate de muzica.

TECHNICAL DESCRIPTION

8560-SR1-20001

Movement Quartz chronograph

Functions Hours, minutes, seconds and small seconds

Case Round - PVD plated stainless steel

Diameter: 43mm

Thickness: 11.9mm

Crown Screwed-down with RW logo

Crystal Sapphire

Dial Black with indexes

Indexes Luminescent

Hands Steel, baton shape

Case back Screwed-down

Bracelet Genuine rubber, stainless steel folding clasp with double push security system

Water-resistance 300m, 1000ft, 30atm

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri elvețiene în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, IWC, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

GALT orologerie elvețiană
Calea Dorobanților nr. 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 16.05.16 Modificat: 12.01.17
Copyright © 2016 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București