RAYMOND WEIL INTRODUCE MAESTRO BLUES

DOUĂ CEASURI NOI INSPIRATE DE SUNELE MUSICII DE BLUES

 

Compania de ceasuri elvețiană RAYMOND WEIL prezintă cu mândrie două noi adăugiri la colecția sa emblematică maestro, maestro Blues, un tribut adus sursei de creație a brandului: muzică.

RAYMOND WEIL prezintă două noi modele, maestro Blues, inspirat de sunetele fascinante ale "blues-ului". Echipate cu un mecanism cu întoarcere automată, găzduit într-o carcasă cu diametrul de 40 mm, aceste măsurătoare ale timpului dispun de un cadran captivant, de culoare albastru închis, dotat cu o decorație delicată de valuri.

Arătătoarele contemporane rafinate oferă o potrivire elegantă pentru cifrele romane albe ale cadranului. Maestro Blues cu carcasa placată cu PVD cu aur roz aur are o deschidere de data la ora 3, in timp ce versiunea din otel inoxidabil este echipata cu o deschidere la amiaza, dezvăluind subtil inima ceasului. Ambele versiuni se armonizează perfect cu o curea din piele albastră, autentică, cu cusături albe.

Brandul independent de ceasuri elvețian RAYMOND WEIL a profitat din nou de punctele sale forte, oferind un spectacol virtuos care merită o ova?ie în picioare, maestro Blues.

RAYMOND WEIL este numele unei case elvețiene de orologerie și cel al unei familii care de aproape o jumătate de secol își încorporează valorile în inima ceasurilor sale.

Făcând parte din cercul privilegiat al afacerilor independente de familie, ea creează ceasuri elegante și rafinate pentru femei și bărbați. Fondată în 1976, ea este condusă de Elie Bernheim, nepotul fondatorului care și-a dat numele companiei. De-a lungul a trei generații, firma din Geneva își continuă dezvoltarea și își consolidează constant statutul de lider în industria de ceasuri elvețiene.

Muzica și arta sunt pentru RAYMOND WEIL ceea ce gândirea este pentru omenire: o sursă inepuizabilă de inspirație și creativitate. Această viziune durabilă, bazată pe valorile familiale, nu numai că fortifică compania RAYMOND WEIL, ci îi și modelează natura sa distinctivă. Muzică și artă îi stimulează creativitatea și se află în centrul tuturor parteneriatelor internaționale cu artiști renumiți, brandurilor de muzică celebre, sălilor de concerte iconice, fundațiilor dedicate susținerii artelor, precum și celor mai prestigioase ceremonii de premiere.

Bazându-se pe mai mult de 40 de ani de experiență, casa orologeră elve?iană aduce în prim plan competențele și expertiza sa de ceasornicar, dobândite cu răbdare în Elveția de-a lungul secolelor. Precizia, calitatea, fiabilitatea, nobilimea și materialele de înaltă tehnologie sunt standardele exigente ale unei filozofii care îi câștigă mult râvnitul etichetă de "Swiss-made".

MAESTRO BLUES - TECHNICAL DATA

2227-STC-00508

Movement

Mechanical self-winding movement with visible balance wheel - RW420

Power reserve

38 hours

Jewels

26

Functions

Hours, minutes and seconds

Case

Round - Polished steel

Diameter: 40mm

Thickness: 9.2mm

Crown

Polished steel - fluted with RW monogram

Crystal

Sapphire

Dial

Galvanic dark blue endowed with a wave-like motif, visible balance wheel large opening at 12 o'clock

Index

White Roman numerals hour markers

Hands

Steel type, baton-shaped

Case back

Snapped, with sapphire crystal

Bracelet

Genuine blue alligator-style calf leather strap with sewn in white stitching, RW folding clasp with double push-security system

Water resistance 5 ATM

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri elvețiene în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, IWC, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

GALT orologerie elvețiană
Calea Dorobanților nr. 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 21.03.18 Modificat: 21.03.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București