RAYMOND WEIL CELEBREAZĂ LUMEA STELARĂ CU NOUL

MAESTRO MOON PHASE


Orologerul de lux elvețian RAYMOND WEIL din Geneva este încântat să-l dezvăluie pe maestro Moon Phase, un ceas clasic, cu un indicator elegant al fazei lunii.

O complicație care sincronizează ritmurile timpului cu poezia stelelor, creată în tradiția pură a ceasului elvețian.

Noul Maestro Moon Phase a lui RAYMOND WEIL este alimentat de un mecanism mecanic elvețian automatic RW4280 și este prezentat într-o carcasă din oțel cu un diametru de 40 mm, cu un aspect rafinat și clasic.

Creat cu pasiune, acest ceas prezintă un indicator de fază lunară poziționat la ora 6, oferind o vedere stelară printr-o diafragmă în formă de semilună.

Ceasul se prezintă cu un cadran delicat, decorat în albastru, argintiu sau gri, cu marcaje orare cu cifre romane și cu arătătoare elegante care arată timpul într-o armonie completă.

Data curentă este dezvăluită cu claritate prin deschiderea localizată la ora 3, în timp ce carcasa este prevăzută cu un geam de cristal de safir, ce dezvăluie mecanismul.

Notă finală pentru elegan?a lui maestro Moon Phase este cureaua din piele albastră autentică sau brățara din oțel cu aspect de plasă, ambele îmbinate cu o încuietoare pliabilă din oțel inoxidabil, cu un sistem dublu de securizare.

Acest nou model este oferit în cinci variante, toate simbolizând atașamentul profund al mărcii față de rădăcinile sale orologere. RAYMOND WEIL, un interpret horologic deosebit, sărbătorește încă o dată eleganța și atemporalitatea lui maestro Moon Phase.

MAESTRO TECHNICAL DATA

2239M-ST-00509

Movement Mechanical self-winding movement with moon phase function - RW4280

Power reserve 38 hours

Jewels 26

Functions Hours, minutes and seconds

Date window at 3 o'clock

Moon phase indicator at 6 o'clock

Case Round - Polished steel

Diameter: 40 mm

Thickness: 9.8 mm

Crown Polished steel - fluted with RW monogram

Crystal Sapphire

Dial Galvanic dark blue endowed with a wave-like motif, aperture moon phase at 6 o'clock

Index White roman numerals

Hands Steel type, barrel-shaped

Case back Snapped, with sapphire crystal

Bracelet Polished steel bracelet, RW folding clasp with double push-security system

Water resistance 5 ATM

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri elvețiene în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, IWC, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

GALT orologerie elvețiană
Calea Dorobanților nr. 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 21.03.18 Modificat: 13.07.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București