LADY freelancer BLACK DIAMOND AUTOMATIC

 

Faimosului RAYMOND WEIL Lady freelancer are un nou membru în colecția sa. Acest cel mai recent model oferă un stil contemporan, care este pe atât distinct, pe cât de confident. El este accesoriul perfect pentru femeia modernă.

Black Diamond Lady freelancer este un ceas automatic pentru femei, proiectat în nuanțe elegante de oțel gri, acoperit PVD. Ceasul se distinge în continuare de prin 66 diamante negre, situate în jurul lunetei întunecate de oțel de 38 mm. Cu toate acestea, fereastra actualizată de dată poate fi considerată și ea ca fiind una dintre cele mai vizibile caracteristici ale acestei piese uimitoare. Deschiderea în formă de semi- lună de pe cadran completează cu adevărat aura puternică a acestui ceas.

Cu o atenție deosebită la detalii și o impresionantă rezervă de mers de 38 de ore, Black Diamond Lady freelancer, este completat cu o curea de piele autentică de vițel gri, securizată de o încuietoare RW pliabilă și un sistem de securitate cu încuietoare dublă.

Pentru a sărbători acest nou model de freelancer Lady, RAYMOND WEIL este mândru de a o introduce pe cea mai noua Ambasadoare a brandului, Dami Im. O coreeană născută în Australia, această compozitoare și interpretă este renumită pentru realizarea celui mai mare scor înregistrat vreodată pentru Australia la concursul muzical Eurovision, precum și pentru câștigarea sezonului al cincilea X Factor Australia. Popularitatea instantanee a lui Dami i-a asigurat un contract cu Sony Australia și a lansat primul ei single premiat, "Alive", în anul 2013. Acum ea este în fruntea topurilor cu noul ei album " I Hear A Song" și cântă în fața unor audiențe sold-out în întreaga Australia.

La fel ca și marca RAYMOND WEIL, Dami a descoperit dragostea ei pentru muzică prin familia ei. Instruită în pianul clasic și cântăreață auto-didactă, determinarea lui Dami și pasiunea ei au crescut până a devenit superstarul de astăzi. Aceste calități sunt cele care rezonează cu Colecția freelancer și fac din Dami un reprezentant perfect pentru brand.

Colecția de doamne freelancer este un mod de exprimare a femeilor care conduc un stil de viață dinamic. Mecanismul automat exclusiv dublează priceperea lor puternică, iar designul emană o atingere feminină inteligentă.

Cel mai recent model Black Diamond se potrivește le colecție, dar are propria sa individualitate. Designul monocromatic păstrează stilul modern și adaugă o caracteristică distinctivă acestui ceas.

TECHNICAL DATA

2778-BKS-20001

2778-BKS-20001

MOVEMENT

Mechanical self-winding movement, with small second hand at 6 o'clock - RW4250

POWER-RESERVE

38 hours

JEWELS

31

FUNCTIONS

Central hours and minutes Small seconds at 6 o'clock

DATE WINDOW

Half-moon opening

CASE

Round - Polished stainless steel with grey PVD coating and set with 66 diamonds

Diameter: 38mm Thickness: 10.1mm

CROWN

Screwed and fluted with RW monogram

CRYSTAL

Sapphire with dual-sided antiglare treatment

DIAL

Black galvanic coating with central zone in "Clou de Paris" and indexes

HANDS

Steel type with black galvanic coating, barrel-shaped Hours/minutes: Enhanced with white Super-LuminovaR

CASE BACK

Screw down, with sapphire crystal

BRACELET

Grey genuine calf leather with steel coated grey PVD RW folding clasp and double push-security system

WATER RESISTANCE

10 ATM

DAMI IM

Australia's Dami Im is one of the most revered pop artists of the new millennium. A classically trained musician, Dami walked off The X Factor stage in 2013 victorious and strode, without delay, into the #1 spot on the ARIA charts with her platinum self-titled album DAMI IM.

Since then, she's released three more acclaimed studio albums, including the Gold accredited 2014 release, Classic Carpenters, which peaked at #3 on the ARIA album charts and gave rise to a sold out national tour. Dami then travelled to Sweden to represent Australia at The Eurovision Song Contest 2016-where she placed second in the world performing in front of an audience of 200 million with her power ballad & international smash, 'Sound of Silence'.

Early 2018, Dami released her fourth studio album I HEAR A SONG which peaked #3 on the ARIA Album Charts. Dami returned to the stage performing her hits and fan favorites in intimate tours along the east coast. More recently, Dami released her brand new LIVE SESSIONS EP on January 11th through Sony Music Entertainment.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri elvețiene în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

GALT orologerie elvețiană
Calea Dorobanților nr. 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 13.09.2019.18 Modificat: 04.11.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București