Roger Dubuis: "Le temps bleu"

 

Eu am iubit albastrul, și atât

Azur, cobalt, ultramarin: Culoarea albastră reprezintă perfecțiunea inteligentă și combină creativitatea inspirată cu nonșalanța ușoară. Ca simbol al dorinței pentru libertatea individuală, albastrul înseamnă o ispită delicată.

Roger Dubuis întruchipează cele mai bune mecanisme de ceasornicărie și designul vizionar. Casa prezintă referințe selectate ale orologeriei avangardiste. Luxoase, făcute pentru eternitate ...

Velvet Automatic

RDDBVE0070

Velvet Automatic este o odă pentru frumusețea și forța feminității moderne. Îmbrățișată de 64 de diamante tăiate briliant, cadranul său albastru intens cuprinde o declarație sofisticată. Un partener unic ca frumusețe, pentru o zi farmecătoare.

Velvet Haute Joaillerie

RDDBVE0031

Albastru Valentine: împodobit cu diamante și safire albastre, Velvet Haute Joaillerie este modelul de perfecțiune incontestabil al glamurului spectaculos. Cureaua din satin albastru indigo se asociază perfect cu carcasa din aur alb de 18 K.

Excalibur 36 Automatic

RDDBEX0587

Sistemul Excalibur 36 manifestă o armonie fină și o eleganță modestă. Carcasa sa de aur roz înconjoară un cadran cu raze de soare, afișând cifre romane si este combinata cu o curea de culoare albastra, realizată dintr-o piele de aligator exceptionala.

Excalibur 42 Automatic

RDDBEX0535

O potrivire perfectă pentru orele albastre: Excalibur 42 Automat, realizat din oțel inoxidabil, apare cu un cadran vibrant într-o nuanță de albastru lapis lazuli. Afișând o secundă periferică și o dată la ora șase, ceasul este o expresie exclusivă a fineței îndrăznețe.

Excalibur Spider Skeleton Flying Tourbillon

RDDBEX0546

Extravaganță masculină: Excalibur Spider Skeleton Flying Tourbillon prezintă cu îndrăzneală o culoare albastră intensă și o lunetă cu marcaje izbitoare. Un accesoriu uimitor pentru avangardiștii hotărâți.

Prin magazinele "Orologeria GALT", firma Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi altele

Vă invităm să apăsați aici pentru ane cere informații suplimentare despre ceasurile Roger Dubuis, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Orologeria GALT din str. Enescu nr. 5, pentru a admira pe viu și a alege un minunat ceas realizat de firma Roger Dubuis din Geneva. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 25.09.2017. Modificat: 29.09.17
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București