Excalibur Huracán Performante

 

Martor la nebunie, ceasul Roger Dubuis Excalibur Huracán Performante a fost inspirat de super-automobilul Lamborghini al cărui nume îl poartă.

Fiecare zi este o zi de competiție pentru Roger Dubuis, plină de provocări și scopuri ambițioase care trebuie atinse. La fel ca și Lamborghini Squadra Corse, brandul se angajează ferm pentru performanțe de ultimă oră, o tehnologie agresivă și la o estetică superbă, toate alimentate de o viziune de cercetare și dezvoltare cu un impact puternic și concentrat pe livrarea experiențelor îndrăznețe clienților săi. Acest set de numitori comuni a pus-o pe un drum rapid spre o întâlnire de vârf, la care au fost obligate să zboare scânteile.

Simțiți fiorul

Pentru indivizi angajați să-și impună propriile limite și sfidează toate regulile cunoscute, departamentul de motor-sport Lamborghini Squadra Corse și Manufactura Roger Dubuis au optat pentru punerea în comun a cunoștințelor și expertizei lor. Atunci când ingineri vizionari se întâlnesc cu ceasornicari incredibili, inevitabila creștere a nivelului adrenalinei are ca rezultat modelele "Powered by raging mechanics", dintre care primul a fost lansat pe 20 septembrie 2017. La un an, în aceste eforturi comune de cifră octanică ridicată, flerul estetic italian continuă să fuzioneză cu instrumente mecanice elvețiene de precizie.

 

Pentru ca să câștige

În 2018, inspirat de Lamborghini Squadra Corse și estetica sa unică în automobile prezentată în Huracán Performante, ceasornicarii Manufacturii au dezvoltat un ceasornic ce se încadrează în codurile de design al curselor. Una dintre cele mai remarcabile trăsături ale ceasului agresiv Excalibur Huracán Performante este noul său "motor": mecanismul RD630 cu roata de balansier înclinată cu 12 grade, reprezentând semnătura calibrului asociat cu Lamborghini.

Preluând puternice repere vizuale din formele pe care se bazează super-automobilul, această piesă de ceas dă multă importanță hexagonului. O figură geometrică versatilă, utilizată pentru a construi volumul super-automobilului, apare pe tot parcursul ceasului în diferite variante și este reprodusă în mod special pentru a simboliza barele de lonjeron. Semi-hexagonul care apare pe prizele de aer ale lui Lamborghini Huracán Performante se repetă ca versiuni miniaturale vizibile prin intermediul cadranului deschis al ceasului Excalibur Huracán Performante.

Alte decorațiuni speciale includ o coroană nouă, inspirată de piulițele de curse pe roțile super-automobilului, un "rezervor de energie" cu două barilete și un "spoiler" multi-material, utilizat pentru punțile decorative deschise. Privită din spate, chiar și masa circulară a mecanismului de întoarcere automată a ceasului simulează designul jantelor familiei Lamborghini Huracán . Oferind acelasi amestec de performanta, luminozitate și securitate ca și automobilul cu același nume, Excalibur Huracán Performante prezinta un design sport distinctiv "Technical Titan Grey", completat cu accente de galben puternic.

O prindere puternică

Atunci când inginerii vizionari se întâlnesc cu ceasornicari incredibili, rezultatul este și o Potrivire Puternică la fiecare nivel. Desigur că, aflat în avangarda tehnologiei, Pirelli a colaborat cu Lamborghini timp de mai mult de o jumătate de secol, iar toate automobilele Lamborghini, rutiere de și sport, sunt echipate în mod natural cu anvelope Pirelli de ultimă generație.

Acestea rulează pe drum pe super-automobilul Huracan Performante și acum asigură și o strângere perfectă a încheieturii mâinii, deoarece veritabila curea Alcantara a ceasului Excalibur Huracán Performante traversează linia de sosire cu o inserție din cauciuc din modelul de anvelope Pirelli P Zero Trofeo R. Acest anvelope personalizate sporesc plăcerea de a conduce și reprezintă tehnologia de ultimă oră pentru performanțele de ultimă generație, mulțumită expertizei centenare de curse a brandului Pirelli.

 

Viața în culoarul rapid

Deoarece nu există nimic atât de puternic ca experiențele din viața reală, cei 88 de proprietari privilegiați ai acestor ceasuri uimitoare se pot aștepta, de asemenea, la o viață pe banda rapidă, cu o plimbare ca spectatori privilegiați din interiorul lui Super Trofeo.

Prin magazinele "Orologeria GALT", firma Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi altele

Vă invităm să apăsați aici pentru ane cere informații suplimentare despre ceasurile Roger Dubuis, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Orologeria GALT din str. Enescu nr. 5, pentru a admira pe viu și a alege un minunat ceas realizat de firma Roger Dubuis din Geneva. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 6.12.2018. Modificat: 06.12.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București