Excalibur Cavalerii Masei Rotunde III

 

Cu ceasul Excalibur Knights of the Round Table III , Roger Dubuis demonstrează încă odată puterea spadei. Această puternică nouă interpretare a legendei despre Excalibrul regelui Arthur este inspirată de insula legendară Avalon, considerată locul în care a fost forjată spada cea puternică. Într-o combinație radicală de materiale noi, măiestria extremă și complicațiile horologere sofisticate, cavalerii sculptați din aur de culoare roz se adună în jurul unei dramatice mese din email albastru.

Impunător, convingător și creativ, Excalibur este simbolul final al îndrăznelei inerente încorporate în ADN-ul Roger Dubuis. O îndrăzneală inventivă, exprimată atât prin utilizarea unor materiale fără precedent în ceasornicărie, cât și prin lansarea consecventă a unor noi calibre inovatoare. Împingerea tehnologiilor de inovare și avangardă nu prezintă niciun secret pentru Manufactura îndrăzneață și departamentul ei de R & D intern. După campaniile glorioase ale lui Excalibur Knights of the Round Table I and II, Roger Dubuis demonstrează încă o dată capacitatea sa de a dezvolta convențiile și de a urma tradițiile, oferind o prezentare modernă și contemporană a icoanelor de ceasornicărie.

Vechi mituri se întâlnesc cu forme de artă din secolul XXI. Cuplând o legendă puternică cu o trăsătură tehnică și o abordare artistică contemporană, Excalibur Knights of the Round Table III descrie abordarea curajoasă a lui Roger Dubuis. Un gust pentru aventurile neprevăzute, care îl impulsionează să preia și cele mai dure provocări. Inițial folosit pentru a face modele 3D și scene pentru jocuri video, poliarta este o tehnică în care fațetele poligonale sunt folosite pentru a crea sculpturi sau picturi.

Este din ce în ce mai populară datorită vitezei sale de redare, obținute datorită rezoluției poligonale scăzute. Folosită în acest caz pentru a crea 12 expresivi cavaleri tridimensionali din aur roz care descriu orele, ea prezintă creativitatea și dinamismul de neclintit al artizanilor războinici ai lui Roger Dubuis și angajamentul lor față de "materialele brizante și complicațiile progresiste".

Viguroși, viteji și virili, un grup în care fiecare cavaler apare extrem de detaliat, sculptat, gravat și finisat de mână, el a fost complet reproiectat. Fiecare își îndreaptă spada spre masă inspirată de Avalon, sculptată din blocuri de email albastru, un proces care necesită o dexteritate considerabilă și multe ore de măiestrie răbdătoare. Înconjurat de o carcasă impozantă Excalibur de 45 mm, cu un capac de închidere solid, cu o lunetă de aur roz de 18 k și o coroană potrivită, fiecare cadran durează 45 de ore pentru a fi creat. Această minune mecanică este echipată cu o curea albastră de aligator.

Asigurând atât precizia, cât și a fiabilitatea, Caliber RD 821 cu întoarcere automată - un mecanism exclusiv fabricat in-house, ca cele care echipează toate ceasurile Roger Dubuis - acționează funcțiile de oră și minut, în timp ce furnizează o rezervă de mers de 48 de ore. Ca și cavalerii, fiecare detaliu al mecanismului este finisat manual, în conformitate cu criteriile tradiționale care reglementează prestigiosul Hallmark of Geneva. Cavalerii lui Excalibur Knights of the Round Table III încorporează dovada elocventă a faptului că legendele adevărate nu mor niciodată, mai ales când au fost reinterpretate spectaculos de Roger Dubuis. În conformitate cu motoul brandului care îndrăznește să fie rar, această creație ieșită din comun este propusă ca o ediție exclusivă limitată la 28 de piese.

Prin magazinele "Orologeria GALT", firma Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi altele

Vă invităm să apăsați aici pentru ane cere informații suplimentare despre ceasurile Roger Dubuis, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Orologeria GALT din str. Enescu nr. 5, pentru a admira pe viu și a alege un minunat ceas realizat de firma Roger Dubuis din Geneva. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 6.09.2018. Modificat: 06.09.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București