Roger Dubuis la SIHH 2019

 

Excalibur Knights of the Round Table IV

Cavalerismul atemporal

 

Inovatorul serial Roger Dubuis este un maestru al hiper-orologeriei, așa cum s-a exprimat prin intermediul unor ceasuri expresive, decisiv contemporane, concepute pentru un trib exclusiv de oameni care nu se tem de a ieși în evidență și de a căuta obiecte frumoase. Prin spiritul său întreprinzător și creativitatea sa dezlănțuită care este încorporată în ADN-ul său, Roger Dubuis este respectuos în mod ireproșabil cu tradiția, dar oferă simultan cele mai emoționante alternative imaginabile în raport cu cele prezentate de operatorii tradiționali.

Demonstrând încă o dată abilitatea singulară a lui Roger Dubuis de a susține convențiile și de a cuceri tradiția, Excalibur Knights of the Round Table IV oferă o nouă interpretare convingătoare a puternicii legende a Excaliburului regelui Arthur. Aici curajul inerent al mărcii care iubește să îndrăznească, se exprimă printr-o combinație remarcabilă de măiestrie extremă, materiale perturbatoare și complicații orologere în care însăși conceptul de orologie contemporană și expresivă ia o dimensiune cu totul nouă în această demonstrație a abilității fără egal și a expertizei.

Propulsat de calibrul cu întoarcere automată RD821, fiecare parte a mecanismului este finisată manual după criteriile tradiționale ale lui Poinçon de Geneve - confirmarea finală a calității producerii de ceasuri. Încadrate în carcasa solidă de aur roz de 45 mm, emailul solid 3D sau blocurile din aur roz de 18 carate creează noul sanctuar care aduce tribut Insulei Avalon. În acest spațiu, cele 12 figuri legendare pentru fiecare oră sunt reprezentate fiecare printr-o reinterpretare nouă și unică a unui cavaler inspirat de Low Poly Art - o tehnică de ultimă generație, în care fațetele poligonale sunt folosite pentru a crea sculpturi sau picturi.

Această tehnică aduce expresivitatea contemporană unei vechi tradiții în exact tipul de dualitate de care Roger Dubuis este atât de mândru. Turnate în aur roz, acești cu adevărat războinici 3D din secolul XXI au doar 6,5 mm înălțime și sunt în întregime sculptați, gravați și finisați manual. Săbii trase, fanioane ce zboară, produs ca o ediție limitată de doar 28 de piese Excalibur Knights of the Round Table IV este cea mai recentă prezentare a lui Roger Dubuis din gama de ceasuri captivante, pentru un grup select de colecționari cu mult discernământ.

Despre Roger Dubuis

Roger Dubuis se află în fruntea unei Haute Horlogerie contemporane din 1995. Creațiile sale îndrăznețe, ferm ancorate în secolul 21, întruchipează o expertiză substanțială exprimată prin cele mai fine mecanisme de ceas, combinate cu design-uri puternice și îndrăznețe. Îndrăzneala și extravaganța sunt incluse în semnăturile mărcii și determină forța sa motrice.

Colecțiile Roger Dubuis Excalibur și Velvet sunt distribuite în întreaga lume printr-o rețea exclusivă de shopuri și buticuri. Căutarea excelenței, căutarea îndelungată a gestului corect, precum și dezvoltarea abilităților unice sunt caracteristicile definitorii ale acestei case elvețiene bazate în Geneva.

Prin magazinele "Orologeria GALT", firma Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi altele

Vă invităm să apăsați aici pentru ane cere informații suplimentare despre ceasurile Roger Dubuis, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Orologeria GALT din str. Enescu nr. 5, pentru a admira pe viu și a alege un minunat ceas realizat de firma Roger Dubuis din Geneva. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 28.08.2019. Modificat: 28.08.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București