TAG Heuer Carrera "Tete de Vipere" Chronograph
Tourbillon Chronometer

 

Primul cronograf TAG Heuer care va purta prestigiosul marcaj de excelență "Tete de Vipere", acordat de Observatorul din Besançon. Din 2006, doar 500 de ceasuri au primit această certificare extrem de exclusivistă.

O nouă ediție limitată de 155 de piese, lansată pentru a sărbători 55 de ani de la crearea lui Heuer Carrera.

Marcajul "Tete de Vipere" a fost aplicat pentru prima dată unui cronometru, de către Observatorul din Besançon, în 1897. Această garanție metrologică de înaltă calitate reprezintă un semn al preciziei și excelenței de neegalat ale unui ceas. Abandonat în anii 1970, apoi relansat în 2006, marcajul "Tete de Vipere" a fost acordat la doar 500 de piese. Pentru a obține acest certificat de excelență, fiecare ceas complet asamblat trece printr-un protocol care implică 16 zile de testare, în cinci poziții diferite, la trei temperaturi diferite.

Observatorul din Besançon, care operează în numele Biroului Internațional de Masuri și Greutăți, este singura organizație independentă, publică, capabilă să inspecteze cronometrele. Mai mult decât o simplă dovadă a calității și acurateței, această marcare este o confirmare a expertizei tehnice care se apropie de perfecțiune. Marcarea certifică de fapt ceasul ca întreg și nu doar mecanismul său.

Un cronometru este un ceas care se caracterizează printr-o precizie deosebită de măsurare, iar un cronograf este unul care măsoară intervale de timp. Acest ceas deosebit le reunește pe amândouă.

Prin urmare, TAG Heuer dezvăluie astăzi o nouă versiune modernă a TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon Chronometer, cu un design contemporan și cu două dintre cele mai cunoscute complicații ale orologeriei tradiționale: un turbion și un cronograf. Mecanismul este adăpostit într-o carcasă magnifică din ceramică, de culoarea albastru miezul nopții, completată de o lunetă tot din ceramică.

Atingerile elegante de albastru pot fi văzute și pe masa oscilantă, precum și pe barilet. Cu finisajele sale lustruite, periate și sablate cu bile, rezultatul este o piesă sofisticată, modernă, care reflectă cea mai înaltă calitate de tehnologie elvețiană de ceasornicărie. Marcajul "Tete de Vipere" a fost aplicat pe puntea vizibilă prin cristalul de safir al spatelui carcasei.

Piesa este completată de o curea frumoasă din aligator negru, cu cusături albastre pe cauciuc, dotând-o cu un aspect TAG Heuer rafinat, dar sportiv.

Tehnologia avansată, calitatea înaltă, performanțele ridicate și expertiza excepțională în fabricație, combinate cu o stăpânire perfectă a proceselor industriale și a costurilor de producție, fac din TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon Chronometer o adiție perfectă pentru gama brandului, îmbogățind codurile de design și ADN-ul lui TAG Heuer, în avangardă din 1860.

Technical details

 References CAR5A93.FC6442

Case Diameter 45 mm

Blue ceramic case, lugs and bezel with tachometer scale

Domed sapphire crystal with anti-reflective coating

Steel crown with black PVD coating at 3 o'clock

Steel push-buttons with black PVD coating at 2 o'clock and 4 o'clock

Steel sapphire case back with black PVD coating

Movement TAG Heuer HEUER-02 T calibre,

Automatic Chronograph combined with a "Viper's Head" Tourbillon certified by the Besançon Observatory

Dial Black skeleton with 2 rhodium-plated counters: Chronograph minute counter at 3 o'clock and Chronograph hour counter at 9 o'clock

Blue Tourbillon at 6 o'clock

Rhodium-plated indexes with blue SuperLuminova™

Rhodium-plated hands with black SuperLuminova™

Water resistance 100 metres

Strap Matte black alligator sewn onto black rubber with blue stitching

Grade 2 titanium folding buckle and dual safety push-buttons

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:26.04.18. Modificat: 26.04.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București