Formula 1 Lady

 

O gură de aer proaspăt pentru colecția TAG Heuer Formula 1 Lady. Acest ceas feminin și elegant a fost complet reproiectat.

 

Principala caracteristică nouă a acestui model este o curea interșanjabilă care permite modelului TAG Heuer Formula 1 Lady să se adapteze la îmbrăcămintea și dorințele femeii ocupate de astăzi.

 

2018, anul femeii la TAG Heuer.

TAG Heuer Formula 1 Lady. Un ceas de modă care întruchipează întâlnirea sportului și a stilului de viață. Acest model plin de farmec este conceput pentru femeile care iubesc să trăiască în propriul ritm. Îmbinarea perfectă a modei și a funcționalității.

TAG Heuer reinterpretează acum această colecție faimoasă cu o serie de ceasuri complet redesenate, care pot fi personalizate cu o curea interșanjabilă.

O nouă formă, materiale noi, cadrane noi, curele noi ..., o adevărată adiere de aer proaspăt pentru această colecție iconică de la TAG Heuer, destinată femeilor.

Fiecare detaliu al ceasului poartă acum semnele distinctive ale seriei TAG Heuer Formula 1 și a fost refăcut pentru a oferi piesei eleganța și formele feminine.

În consecință carcasa, din oțel lustruit și periat, sau cu un strat PVD negru, cu un diametru elegant de 32 mm sau de 35 mm, prezintă forma tonneau, indisolubilă, a modelului masculin TAG Heuer Formula 1.

Întreaga curbă a carcasei și a anselor a fost rafinată, adăugând ceasului feminitatea. Luneta încorporează crestăturile caracteristice ale colecției.

Principala caracteristică nouă a acestui model este cureaua interșanjabilă. Treceți de la sport la clasic cu un singur clic. Disponibilă în piele maro, albastră, alb, roșie sau neagră, sau în metal, alegerea materialelor și a culorilor conferă colecției un aspect de zi cu zi, dar și elegant, apreciat de femeia ocupată de astăzi.

O altă caracteristică noua a acestui model este sistemul dublu-placă a cadranului, care adaugă contrast, îmbunătățește lizibilitatea si creează o combinație de culori: raze de soare albastre sau cadran argintiu, aspect complet negru, strălucitor, sau împodobit cu diamante, pentru un impuls de strălucire. Noul model TAG Heuer Formula 1 Lady este disponibil într-o gamă de culori actuale și la modă.

Datorită mecanismului cu cuarț, modelul TAG Heuer Formula 1 Lady - acum aliniat la modelele bărbătești - a devenit modelul de intrare al mărcii, afișând un preț corespunzător.

Technical details

References WBJ1311.BA0666: 35 mm, silver-plated dial, steel bracelet

WBJ1312.FC8231: 35 mm, blue dial, blue leather strap

WBJ1317.FC8230: 35 mm, black dial and diamond indices

WBJ1411.FC8232: 32 mm, silver-plated dial, brown leather strap

WBJ1415.BA0664: 32 mm, silver-plated dial and diamond indices

WBJ1416.BA0664: 32 mm, blue dial and diamond-set bezel

Movement Quartz

Case In polished and brushed steel, or with black PVD coating, diameter 32 or 35 mm

Bezel in polished steel or with black PVD coating, with 60-second scale

Flat sapphire crystal with anti-reflective coating

Crown and guard in rhodium-plated polished steel or with black PVD coating at 3 o'clock

Polished steel screw-on case-back

Dial Silver, blue or black sunray

Silver-plated, blue or black flange with 60-second scale

Recessed indices in black gold, pink gold or silver-plated

Polished black gold-, rhodium- or pink gold-plated hour, minute and seconds hands

Date window at 3 o'clock

TAG Heuer and TAG Heuer Formula 1 printed logo

Water-resistance 100 metres

Strap In brushed steel with 5 rows, in matt brown leather with beige stitching, blue leather with blue stitching or black leather with black stitching.

Folding buckle in rhodium-plated steel or with black PVD coating with double safety push-button, engraved with TAG Heuer.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:10.03.18. Modificat: 10.03.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București