LINK CHRONOGRAPH

 


Acest model este ultima adăugire la colecția Link, care a fost supusă unor transformări în 2016. Urmând versiunea cu diamante, aceasta este o versiune mai sportivă ce conține un cronograf.

Are cineva cu adevărat nevoie să i se reamintească contribuția lui TAG Heuer la lumea cronografelor și a măsurării precise a timpului? La manufactura sa din La Chaux-de-Fonds, marca orologeră a inventat și a produs câteva dintre cele mai exacte cronografe din industria de peste 150 de ani a ceasului elvețian, împingând limitele preciziei de timp: 1/10, 1/100, 1/1000 și 5/10.000 dintr-o secundă.

Așadar, a fost un pas natural pentru TAG Heuer să-și dezvăluie modelul Link într-o versiune de cronograf, dând acestei piese iconic un elegant look sportiv.

Link. Un design care datează din 1987. Caracteristica definitorie a acestuia este brățara imediat recunoscută, care se mândrește cu zalele ei în formă de S. Este atât un design iconic, cât și un purtător standard în ceea ce privește ergonomia și confortul proprietarului ceasului. Fiecare za este rotunjită pe partea superioară, inferioară și laterală pentru o senzație excepțional de netedă pe încheietura mâinii.

Cu un diametru de 41 mm, cadranul negru sau albastru deschis cu radiații solare permite o lizibilitate maximă, în timp ce luneta prezintă două componente, combinând două modele: o bază cushion și un inel suprapus. Datorită celor patru colțuri subtile, forma carcasei se află între inel și cushion, conferindu-i un design mai soft și mai subevaluat.

Cronograful este un Calibru 17, cu un secundra periferic la ora 3, contorul de minute pentru cronograf la orele 9 și contorul de ore la ora 6. Aceste trei contoare mici contrastează cu cadranul negru, dând o impresie de viteză atunci când reflectă lumina.

Fabricată în întregime din oțel, brățara este complet integrată în carcasă, făcând ansele să fie de prisos și oferind un design mai fluid și mai ergonomic. Fiecare componentă a brățării este lustruită, asigurându-se că este netedă la atingere și flexibilă pe încheietura mâinii. Mulțumită acestei atenții sublime pentru detalii, purtarea lui Link devine o experiență reală, plină de eleganță și farmec. Finisajele sunt sofisticate, cu o combinație de finisaje lustruite și periate pe carcasă și pe brățară.

Technical details

References CBC2110.BA0603 (black dial)

CBC2112.BA0603 (blue dial)

Movement TAG Heuer Calibre 17

Automatic chronograph with date

Case Diameter 41 mm – in steel

Fixed bezel in satin-finished steel

Sapphire crystal with anti-reflection coating

Steel crown at 3 o'clock

Chronograph push-pieces at 2 o'clock and 4 o'clock

Screw-down sapphire case back

Dial Black or blue sunray

Black or blue flange with 60-second scale

3 black or blue snailed counters:

•  Chronograph small second counter at 3 o'clock

•  Chronograph hour counter at 6 o'clock

•  Chronograph minute counter at 9 o'clock

Faceted and polished indices and hands, rhodium-plated with white SuperLuminova™

Date window at 4:30

Rhodium-plated "TAG Heuer" logo at 12 o'clock

"LINK AUTOMATIC CALIBRE 17" inscription

Water-resistance 100 metres

Bracelet Steel with S-shaped links

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:21.09.18. Modificat: 03.11.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București