NEW AQUARACER LADIES

 

Trei noi modele pentru femei surprind stilul de viață relaxat la mare, fără a face compromisuri asupra funcționalităților de scufundări pentru care este cunoscută linia Aquaracer.

Echipat cu funcții care se potrivesc unui stil de viață activ pe uscat și pe mare, Aquaracer este un instrument profesional elegant care reflectă spiritul îndrăzneț al lui TAG Heuer. Cu trei noi modele de 35 mm, inovatorul ceasornicar elvețian a creat un ceas final pentru o viață de experiențe pline de satisfacție, pentru că nici o scufundare la adâncimile cele mai adânci sau urcarea pe cel mai înalt vârf nu este completă fără o clipă suplimentară folosită pentru a vă bucura de priveliște.

Design cu un adevărat albastru

Cel mai atrăgător aspect al noilor modele Aquaracer de 35 mm este împrăștierea de albastru, o nuanță profundă și fermecătoare care evocă sentimente de zile fericite, petrecute în relaxare pe un iaht. Cadranul albastru are un efect de raze de soare și un model gravat, cu valuri de nisip, care amintește de valurile blânde care se întind pe țărmurile nisipoase ale unei plaje tropicale. Modelele din oțel inoxidabil cu cadran albastru sunt prezentate pe o brățară din oțel inoxidabil sau pe curea de cauciuc în aceeași nuanță de albastru.

Modelul încrucișat al curelei imită textura frânghiilor de navigație, o caracteristică ce îi evidențiază pedigreul marin. Cureaua de cauciuc este ideală pentru sporturile nautice, deoarece este rezistentă, confortabilă, ușoară și rezistentă la apă. Al treilea model din colecție are un cadran elegant de sidef și este prezentat și pe o curea de cauciuc albastru. O fereastră de date la ora 3 se găsește pe cadranul celor trei modele.

Un instrument profesionist de scufundări

Aquaracer a fost întotdeauna un ceas sportiv, iar designul robust și gama largă de funcții îl fac un instrument fiabil pe uscat, pe ocean și sub valuri. Aceste trei noi modele cu cuarț nu se abat de la tradiția lui Aquaracer. Fiecare are cele șase caracteristici standard ale oricărui ceas de mână Aquaracer: lunetă rotativă unidirecțională, cristal de safir, coroană înșurubată, rezistență la apă la 300 m (30 bar), arătătoare și markere luminiscente și o încuietoare dublă de securitate pe brățară sau pe curea.

Fiabil și sofisticat, Aquaracer-ul este inspirat din explorările care au loc sub suprafața oceanului. Timp de mai bine de un secol, TAG Heuer a avut o implicare profundă în lumea sporturilor nautice, inclusiv crearea de ceasuri care sunt construite pentru a rezista la cele mai dificile condiții deasupra și sub valuri. Cu brățările și curelele confortabile și aspectul elegant, Aquaracer pentru femei este ceasul sportiv suprem, cu stil atemporal și precizie certificată care se asortează perfect cu orice look.

Facts and figures

TAG Heuer Aquaracer Ladies
Reference WBD131D.BA0748: blue dial and stainless-steel bracelet
Reference WBD131D.FT6170: blue dial and blue rubber strap
Reference WBD131A.FT6170: mother-of-pearl dial and blue rubber strap

Movement
Quartz

Display
Date, hour, minute and seconds

Case
Diameter 35 mm, stainless-steel case, unidirectional rotating bezel in stainless steel, sapphire crystal with anti-reflective treatment, screw-down crown, water-resistant to 300 m (30 bar)

Dial
Blue sunray dial with engraved sand-wave pattern, rhodium-plated indexes and hands with white SuperLuminova

Strap
Blue rubber strap or stainless-steel bracelet with diving extension, stainless-steel folding clasp with double safety push-buttons.

 

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:20.09.19. Modificat: 21.09.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București