NOUL TAG HEUER CARRERA CALIBER 16

INTRA CU VITEZĂ ÎN SCENĂ CU UN DESIGN ACTUALIZAT

 

Prezentând detalii de design modern, care se bazează pe ADN-ul mărcii legat de cursele de autovehicule, patru noi ceasuri TAG Heuer Carrera Caliber 16 se alătură legendarei colecții.

TAG Heuer Carrera a fost întotdeauna un ceas pentru piloții de curse, precum și pentru pasionații de ceasuri și aficionados care adoră ceasurile cu patrimoniu și designul inovator. Noile inovații stilistice ale legendarului TAG Heuer Carrera îi conferă avantajulul că nu numai că îmbunățește lizibilitatea cadranului, dar îl fac ideal și în stilul cotidian, de la birou și până la un weekend petrecut în plimbare. Calibrul TAG Heuer Carrera 16 mm, renovat, de 41 mm, combină performanța cu un aspect sportiv, distins al unui cronometru care este pe atât de funcțional și confortabil, pe cât este la modă.

Un design de primă clasă

Mai multe caracteristici recent proiectate fac ca acest ceas reîmprospătat să iasă în evidență în raport cu predecesorii săi stilati. Cadranul - în negru sau albastru sunray - a evoluat pentru a deveni și mai lizibil, devenind ideal pentru șoferi, în timp ce ei se îndreaptă spre linia de sosire sau sunt în croazieră pe un drum public. Contoarele din cele trei sub-cadrane ale cronografului sunt mai mari și mai pronunțate.

În loc de un punct de SuperLuminova la fiecare index, markerii de indici sunt acum umpluti subtil cu material luminiscent, pentru o vizibilitate optimă în orice condiții. O nuanță de culoare îmbunătățește aspectul general al cronometrului. Pe cadranul negru, un accent roșu evidențiază vârfurile arătătoarei secundei centrale și a arătătoarelelor de pe sub-cadrane, butonul de pornire / oprire și flanșa de la ora 12 la ora 3. La modelele cu cadran albastru accentul este portocaliu.

Noile modele se disting de asemenea prin carcasa din oțel inoxidabil, care apare mai subțire și mai elegantă datorită anselor mai scurte și a unui echilibru de finisaje periate și lustruite care conferă ceasului un caracter mai dinamic. Noua lungime și stilul anselor fac ca ceasul să fie mai confortabil de purtat - zi de zi, cursă după cursă.

Luneta ceramică neagră sau albastră apare de asemenea mai mare, deoarece nu mai are un inel metalic de-a lungul marginii exterioare. Această schimbare subliniază aspectul sportiv al acestui ceas elegant.

O combinație dinamică

Cea mai atrăgătoare caracteristică a celor patru modele noi este piesa în albastru cu o curea de piele maro deschis. Reintroducând această culoare într-un ceas TAG Heuer Carrera de această dimensiune, acest ceas modern este prezentat pe o curea perforată de piele de vițel, cu cusături și căptușeală în aceeași culoare portocalie, precum accentele de pe cadran. Omologul său are, de asemenea, cadranul în albastru soare, dar are o brățară din oțel inoxidabil. Modelele cu cadran negru sunray sunt livrate cu o brățară din oțel inoxidabil, sau cu o curea din piele neagră perforată cu cusături roșii.

Sub capotă

Alimentarea fiecăruia dintre noile modele este asigurată de Calibre 16 automatic, protejat de un capac de închidere ștampilat cu numele colecției și un model de reliefuri de anvelope care servește ca o aprobare la moștenirea colecției de mare viteză și aventură. De asemenea, coroanei i s-a oferit un ușor upgrade cu lac negru în jurul centrului și a scutului TAG Heuer.

Colecția TAG Heuer Carrera a fost introdusă în 1963. Legăturile sale cu lumea curselor auto continuă să conducă linia, care a devenit una dintre cele mai populare și cunoscute ale mărcii. Proiectată pentru piloții profesioniști, colecția a primit numele celebrei și periculoasei curse Carrera Panamericana, la care au participat doar cei mai îndrăzneți șoferi. Cuvântul Carrera înseamn㠄curs㔠sau „carieră”, iar ceasurile îndrăznețe, inovatoare și rezistente care poartă acest nume sunt făcute pentru cei care își fac lucrurile în felul lor, indiferent dacă sunt pe un traseu de cursă sau își urmează propriul lor drum.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:22.08.19. Modificat: 22.08.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București